آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس:

سهل‌انگاری میراث فرهنگی توجیه ندارد

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس توجه به ابنیه تاریخی را اهمیت دادن به هویت ایران دانست و خاطرنشان کرد: اگر ابنیه تاریخی به ثبت نرسند در گذر زمان از بین می‌روند.

به گزارش خانه ملت، "حسن ملک محمدی" با انتقاد از عملکرد ضعیف سازمان میراث فرهنگی در تعیین حریم و ثبت آثار تاریخی کشور گفت: آثار و ابنیه تاریخی معرف هویت و فرهنگ کشور هستند و نباید نسبت به ثبت این آثار تعلل و کوتاهی صورت گیرد.

نماینده مردم دامغان در مجلس ادامه داد: هرگونه تسامح و تساهل نسبت به ثبت آثار تاریخی خسارات بسیاری را برای فرهنگ و تاریخ کشور به دنبال دارد و سازمان میراث فرهنگی کشور باید در این زمینه پاسخگو باشد.

وی با انتقاد از عدم وجود زیرساخت‌های لازم در سازمان میراث فرهنگی کشور، خاطرنشان کرد: تغییر مدیریت‌های پی در پی، این مجموعه را دچار تزلزل فراوانی کرده و سازمان میراث فرهنگی تاکنون  نتوانسته مطالبات فرهنگی و تاریخی کشور را پیگیری کند.

ملک محمدی عدم تخصیص بودجه را یکی دیگر از مشکلات میراث فرهنگی دانست و افزود: اگر برای میراث فرهنگی بودجه‌های لازم در نظر گرفته شود، این مجموعه با تامین نیروی انسانی کافی آثار ثبت شده را حفاظت می‌کند.

وی تصریح کرد: ایران سرزمینی است که پیشینه‌ای کهن و میراث تاریخی بسیار دارد و اگر هرکدام از این ابنیه تاریخی نصیب سایر کشورهای دنیا می‌شد، جاذبه‌های گردشگری فوق العاده‌ای ایجاد می‌کردند.

درحال حاضر بسیاری از ابنیه تاریخی کشور حریم مصوب ندارند و این مساله مشکلات بسیاری را در برخی استان‌ها ایجاد کرده است و اگر میراث فرهنگی تدابیر ویژه‌ای در این زمینه اتخاذ نکند، از این آثار چیزی برای آیندگان باقی نماند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.