آخرین خبرهشدار مقام اماراتی درباره احتمال جنگ مجدد با ایران
3بازدید

فوتبالیست قاتل به اعدام محکوم شد

يكي از بازيكنان سابق تيم ملي فوتبال امارات به جرم قتل يك نفر با ضربات چاقو در يك نزاع دسته جمعي در سال 2008، به اعدام محكوم شد.

دادگاهي در ابوظبي اين حكم را براي 'فائز جمعه' كه سابقه بازي در تيم شارجه و همچنين تيم ملي امارات به مدت 4 سال را دارد، صادر كرده است.

به گزارش آتی نیوز به نقل از گلف نيوز؛ 'محمد نجيب' يكي ديگر از بازيكنان تيم شارجه و موسي جمعه برادر فائز جمعه نيز به دليل شركت در اين نزاع دسته جمعي، به اعدام محكوم شده اند.
پيش از اين، دادگاه تجديد نظر شارجه جمعه را به يك سال زندان محكوم كرده بود كه دادگاه عالي ابوظبي آن را لغو كرد.

بنابراين گزارش، دادگاه عالي ابوظبي اعلام كرده است جمعه و همدستانش براي شركت در اين نزاع دسته جمعي از قبل برنامه ريزي كرده بودند و سلاح سرد با خود همراه داشتند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.