آخرین خبرهشدار باران و برف در تهران از پنجشنبه
2بازدید

اولادی: از پیراهن شماره 10 خوشم می‌آید

در ایران فقط برای پرسپولیس بازی می‌کنم

مهاجم فصل گذشته ملوان در فهرست حمید استیلی برای حضور در پرسپولیس قرار دارد.

مهرداد اولادی که سال گذشته 23 گل در رقابت های لیگ برتر و جام حذفی برای ملوان به ثمر رساند، با انزلی‌چی‌ها تسویه حساب کرده است.

اولادی درباره آینده ورزشی خود به خبرنگار برنا گفت: با ملوان سال خوبی را پشت سر گذاشتیم و نایب قهرمان جام حذفی شدیم. دوران مقدس خدمت سربازی را در انزلی سپری کردم و خاطرات خوبی از هواداران پرشور این تیم دارم. پیشنهاداتی دارم که به آن فکر می کنم و می خواهم بهترین تصمیم را بگیرم.

وی ادامه داد: اگر در ایران باشم، فقط برای پرسپولیس بازی می کنم و این تیم را دوست دارم. خوشحالم که در فهرست حمید استیلی قرار دارم و برای او احترام خاصی قائل هستم.

اولادی که در زمان حضورش در پرسپولیس پیراهن 33 می پوشید، گفت: اگر پرسپولیسی شوم، تمایل دارم تا شماره 10 به من بدهند؛ هرچند که باید وضعیت نهایی‌ام مشخص شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.