آخرین خبرهشدار باران و برف در تهران از پنجشنبه
3بازدید

جعفری از روند رو به رشد مکانیزاسیون کشاورزی در کشور خبر داد

خیز بلند کشور به سوی کشاورزی مدرن

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس در باره تکلیف دولت به نوسازی ماشین‌آلات کشاورزی و مدرن کردن سیستم‌های آبیاری کشور در طول اجرای برنامه پنجم، از اشتیاق کشاورزان برای حرکت به سوی کشاورزی مدرن خبر داد و گفت: کشاورزان با سرعت خوبی به سمت مدرن کردن کشاورزی خود و استفاده از سیستم‌هایی مانند آبیاری قطره‌ای و کشت یکپارچه حرکت می‌کنند.

به گزارش خانه ملت، "عیسی جعفری" از استقبال کشاورزان برای مدرن کردن سیستم‌های کشاورزی خبر داد و گفت: پس از اجرای قانون هدفمندی و تکلیف دولت به نوسازی ماشین‌آلات کشاورزی، حرکت کشاورزان به سمت کشاورزی مدرن نیز آغاز شده و آنچه که از آمار برمی‌آید نشان دهنده تقاضای بالا برای مدرن کردن سیستم‌های کشاورزی است.

نماینده مردم کبودراهنگ و بهار در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: حرکت به سمت کشاورزی مدرن موجب کاهش بسیاری از هزینه‌های غیرضروری کشاورزان و بالا رفتن حجم تولید محصولات کشاورزی در کشور می‌شود که افزون بر مافع اقتصادی، استقلال غذایی کشور و بهتر شدن سطح رفاه مردم را نیز در پی دارد.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با بیان این که دولت تا پایان برنامه پنجم توسعه باید ۲۰۰هزار تراکتور فرسوده را از رده خارج کند، تأکید کرد: نوسازی ماشین‌آلات کشاورزی موجب کاهش مصرف سوخت و سرانجام موجب کمتر شدن قیمت تمام شده محصولات تولیدی کشاورزان می‌‎شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.