آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
4بازدید

خوردن گوشت جن و شیطان حلال است!

این مفتی وهابی با هدف اثبات ادعای خود گفت: دلیل بنده برای حلال اعلام کردن خوردن گوشت جن این است که أجنه در شکل شتر و چارپایان ظاهر می شوند. بر همین اساس نماز خواندن در جایی که شتر وجود دارد نیز نماز خواندن جایز نیست زیرا محل تجمع عفریت ها است!

به گزارش شیعه آنلاین، یک مفتی وهابی از کشور مصر با صدور فتوایی جدید، جنجالی تازه در جهان عرب به وجود آورده و نوک پیکان انتقادات را متوجه وهابی ها کرده است.

گفته می شود این مفتی وهابی که شیخ "محمد الزغبی" نام دارد، در فتوای جدید خود خوردن گوشت "جن" را حلال اعلام کرد.

این مفتی وهابی با هدف اثبات ادعای خود گفت: دلیل بنده برای حلال اعلام کردن خوردن گوشت جن این است که أجنه در شکل شتر و چارپایان ظاهر می شوند. بر همین اساس نماز خواندن در جایی که شتر وجود دارد نیز نماز خواندن جایز نیست زیرا محل تجمع عفریت ها است!

این چهره افراطی در ادامه افزود: خوردن گوشت شتر که جن زده باشد نیز جایز است زیرا به صورت همیشگی و دائمی درون بدن انسان یا حیوانات نمی ماند.

قابل ذکر است "محمد الزغبی" در ماه رمضان سال گذشته نیز در برنامه ای تلویزیونی که هر شب از یکی از شبکه های ماهواره ای پخش می شد، مطالبی قابل توجه و عجیبی را مطرح می کرد که چندین بار نیز موجب ایجاد جنجال شده بود. موضوع بحث وی در سخنرانی های سال گذشته اش، مرگ و قبر بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۰/۰۴/۱۳ ۰۸:۵۸

کیلو چنده؟ دیر پزه؟

ناشناس۱۳۹۰/۰۴/۱۳ ۰۸:۴۹

متاسفانه خرافات در تمامي فرقه ها و اديان در ميان اقشار عوام رواج دارد و منحصر به وهابي و مسلمان نيست. به اميد روزي كه مردم با آگاهي از جوهر و اصالت اديان خود امكان سو استفاده شيادان را بگيرند. انشاالله.

ناشناس۱۳۹۰/۰۴/۱۳ ۰۸:۴۷

مسئولين صدا و سيما بايد در برنامه هاي طنز از اين استاد استفاده بهينه نمايند و كلي باعث نشاط و طرب مردم گردند.

ناشناس۱۳۹۰/۰۴/۱۲ ۲۲:۵۵

حالا ما از کجا بفهمیم که کدام شتر جن زده است؟ ایشان نفرمودند که خوردن گوشت شتر جن نزده چه حکمی داره؟

ناشناس۱۳۹۰/۰۴/۱۲ ۱۹:۰۱

به نظرم این افراد تحت تاثیر مصرف شیشه هستند!

بينام۱۳۹۰/۰۴/۱۲ ۱۹:۰۱

خدا شفاش بده

ناشناس۱۳۹۰/۰۴/۱۲ ۱۸:۴۵

اقا اینا مششششکل دارن به خدا،

خواننده۱۳۹۰/۰۴/۱۲ ۱۶:۳۲

گروه بندی جدید : گیاهخوار ، گوشتخوار و جنخوار

ناشناس۱۳۹۰/۰۴/۱۲ ۱۶:۰۵

اینجوری اجنه دیگه امنیت ندارن که!

ناشناس۱۳۹۰/۰۴/۱۲ ۱۵:۵۳

آخه آدم عاقل، جن و شیطان گوشت دارند که بشه خورد؟ آز جنس آتش هستند

ناشناس۱۳۹۰/۰۴/۱۲ ۱۵:۵۰

حتما چون سم داره حلاله!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.