آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

3 گروه حاضر به خرید نفت تهران بودند

علي آبادي چند ميليارد از جيب دولت پراند!

هدايتي، عابديني و يك كنسسيوم نفتي خواهان خريد نفت تهران بودند اما علی آبادی در اقدامی عجیب این اجازه را نداد!

تيم نفت تهران در نهايت به طور رسمي و روي كاغذ تحويل مسئولان استان مركزي شد اما اين تيم همچنان در تهران و بلاتكليف است.

به گزارش آتي نيوز، بازيكنان نمي دانند چه كاري بايد بكنند و حسين فركي سرمربي فصل گذشته تيم نيز ظاهرا حاضر به همكاري با نفت اراك نيست!

يكي از مسئولان تيم نفت تهران به خبرنگار ورزشي آتي نيوز گفت: نامه‌اي براي سرپرست وزارت نفت ارسال كرده و نوشتيم كه سه خريدار حاضرند امتياز تيم نفت تهران را بخرند.

" حسين هدايتي، امير عابديني و كنسرسيوم نفتي كيميا حاضر به خريد امتياز نفت تهران بودند و در آن نامه خواستيم كه زمينه مزايده باشگاه را فراهم كنند."

وي ادامه داد: اما علي آبادي در زير نامه تنها نوشت که "ملاحظه شد" و به اين ترتيب چند ميليارد تومان از جيب دولت پريد! مزايده انجام نشد و تيم نفت تهران به اراك منتقل شد.

به گفته وی، حتي دولت قرار است بخشي از هزينه‌هاي میلیاردی اين تيم را در اراك تامين كند!

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.