آخرین خبرازدواج‌ مجدد و پیوندهای نامتقارن ایرانیان در سایه آمارهای خاموش
2بازدید
۰

اعترافات قاتل ريزاندام قوي‌ترين مرد ايران

بينمان درگيري لفظي پيش آمد. وقتي چراغ سبز شد شروع به حركت كرد ولي ما كه از برخورد وي ناراحت شده بوديم او را تعقيب كرده و در خيابان پونه كه مكاني نسبتاً خلوت بود جلوي او پيچيديم. وقتي وي پياده شد و من جثه او را ديدم آن‌قدر ترسيدم كه بي‌اختيار دستم به چاقو رفت.

متهم در اعترافات اوليه خود اين‌طور گفت: شب حادثه، به همراه دو نفر از دوستانم داخل يك پرايد در حال حركت بوديم كه پشت چراغ قرمز آينه خودروي‌مان با آينه خودروي آزرا مرد تنومندي برخورد كرد.

به نوشته تهران امروز، وي افزود: بينمان درگيري لفظي پيش آمد. وقتي چراغ سبز شد شروع به حركت كرد ولي ما كه از برخورد وي ناراحت شده بوديم او را تعقيب كرده و در خيابان پونه كه مكاني نسبتاً خلوت بود جلوي او پيچيديم. وقتي وي پياده شد و من جثه او را ديدم آن‌قدر ترسيدم كه بي‌اختيار دستم به چاقو رفت.

آن‌قدر از هيكل وي ترسيده بودم كه بي‌اختيار چند ضربه چاقو به او زدم. وقتي روي زمين افتاد و ديدم خون زيادي از گلوي وي در حال ريختن است و مردم نيز با خبر شده‌اند بلافاصله آنجا را ترك كرد.

بعد از اين جنايت بود كه تازه فهميديم كسي كه او را با چاقو زده‌ام "روح‌الله داداشي" قوي‌ترين مرد ايران است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.