آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

شل در اقيانوس منجمد شمالي حفاري مي کند

مقامات آمریکا به شرکت نفت انگلیسی - هلندی شل اجازه دادند از سال آینده در اقیانوس منجمد شمالی در منطقه آلاسکا حفاری کند.

مقامات آمریکا به شرکت نفت انگلیسی - هلندی شل اجازه دادند از سال آینده در اقیانوس منجمد شمالی در منطقه آلاسکا حفاری کند.

 شرکت شل همچنین قرار است موافقت سازمان های حفاظت محیط زیست را جلب کند.

دفتر مدیریت تنظیم مقررات انرژی اقیانوسی روز جمعه با صدور بیانیه ای اعلام کرد وزارت کشور آمریکا همچنین درخواست شرکت شل را برای حفر چهار حلقه چاه اکتشافی در آب های کم عمق در دریای بوفورت در شمال آلاسکا از ژوئیه دو هزار و دوازده پذیرفته است.

شرکت شل همچنین قرار است از سازمان های فدرال آمریکا از جمله آژانس حفاظت از محیط زیست، آژانس حفاظت از حیوانات و آژانس مدیریت منابع دریایی مجوز بگیرد. م

یچل برامویچ رئیس دفتر مدیریت تنظیم مقررات انرژی اقیانوسی گفت: بر اساس اطلاعات علمی معتبری که در دسترس است، درباره اکتشاف منابع انرژی در قطب شمال تصمیم گیری می کنیم .

به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، به گفته برامویچ، این سازمان فعالیت های شرکت شل را از نزدیک زیر نظر دارد تا به شیوه ای مطمئن و با رعایت اصول حفظ محیط زیست چنین اقدامی انجام شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.