اعلام رای کشتیگیران متهم اواخر مرداد
رای کشتی گیر فرنگی کار متهم به دوپینگ اواخر مرداد ماه و با هماهنگی فدراسیون جهانی کشتی و وادا اعلام می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، چند هفته قبل خبری در مورد دوپینگ دو کشتی گیر فرنگی کار ملی پوش ایران فضای ورزش ایران را تحت تاثیر قرار داد. بر خلاف قوانین، اسامی این کشتی گیران توسط برخی منابع اعلام شد و برای آنها دردسرهایی ایجاد کرد و در این بین کمیته پزشکی فدراسیون کشتی با همکاری کمیته ضد دوپینگ جلسه ای با این کشتی گیران برگزار کرد تا آنها دلایل خود را اعلام کنند.
گفته می شود در این جلسه این دو کشتی گیر درخواست نمونه B ندادهاند و تنها مستندات پزشکی خود را ارائه کرده اند که این مدارک پس از بررسی کمیته پزشکی فدراسیون کشتی به فیلا و وادا ارسال شده است. قرار است رای این دو کشتی گیر که از امیدهای اصلی کسب مدال در المپیک بودند تا اواخر مردادماه توسط فدراسیون جهانی کشتی صادر شود.
باید تا 10 روز آینده منتظر ماند و دید آیا این دو کشتی گیر می توانند در المپیک لندن به میدان بروند یا هر دو باید به فکر المپیک 2016 برزیل باشند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.