آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

اچ‌پی و خرید شرکت نرم افزاری جدید

اچ پی هر سهم این شرکت را با پرداخت 25 دلار خریداری کرده و قصد دارد در نهایت برای خرید آن 102 میلیارد دلار بپردازد.

اچ‌پی خبرهای منتشر شده در مورد خرید یک شرکت نرم افزاری به نام Autonomy را تأیید کرد.

به گزارش فارس به نقل از تک تری، منابع نزدیک به اچ پی می‌گویند قرارداد خرید این شرکت نهایی شده و قرار است امور مالی و اداری مربوط به آن ظرف سه هفته آینده انجام شود.

اچ پی هر سهم این شرکت را با پرداخت 25 دلار خریداری کرده و قصد دارد در نهایت برای خرید آن 102 میلیارد دلار بپردازد.

لئو آپوتکر رییس اچ پی می‌گوید این شرکت حتی بعد از خریداری شدن هویت خود را به عنوان یک واحدتجاری مستقل حفظ می کند و مدیر فعلی آن مایک لینچ به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

خرید این شرکت در شرایطی که اچ پی قصد دارد به فعالیت خود در حوزه فروش رایانه‌های شخصی و همین‌طور محصولات سخت‌افزاری همراه پایان دهد نشان می‌دهد این شرکت به‌طور جدی تصمیم به فعالیت در دنیای نرم افزار گرفته و قصد دارد دامنه فعالیت‌های خود را در این حوزه هم توسعه دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.