آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

پرچم جدید لیبی بر فراز منزل قذافی

فرمانده انقلابیون در طرابلس گفت : 90 درصد باب العزیزیه کاملا امن است و پاکسازی ده درصد باقی مانده ادامه دارد.

رسانه های عربی لحظاتی پیش از برافراشته شدن پرچم جدید لیبی بر فراز منزل تصرف شده قذافی و تصرف کامل باب العزیزیه خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه الجزیره در خبری فوری گزارش داد: فرمانده انقلابیون در طرابلس گفت :  90 درصد باب العزیزیه کاملا امن است و پاکسازی ده درصد باقی مانده ادامه دارد.

وی گفت : ما از چهار محور به باب العزیزیه حمله کردیم که ناگهان استحکامات دفاعی آن فرو ریخت و توانستیم آن را به تصرف خود در آوریم.

از سوی دیگر، انقلابیون همچنان به جستجوی خانه به خانه مقر قذافی برای یافتن وی و همدستانش ادامه می دهند، انقلابیون همچنین علاوه بر به زیر کشیدن مجسمه قذافی، پرچم جدید لیبی را بر فراز منزل دیکتاتور این کشور برافراشتند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.