آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

دختر خاله قذافی: کسی باور نمی کرد که ...

در همین راستا "جیتا براون" دختر خاله یهودی معمر قذافی که در شهر ناتانیا رژیم صهیونیستی زندگی می‌کند، گفت: هنگامی‌که گزارش‌های سقوط قذافی را مشاهده می‌کرده احساس یاس و ناامیدی به وی دست ‌داده است.

پس از انتشار خبر سقوط رژیم قذافی حالتی از خشم و غضب یهودیان لیبی را فراگرفت.

به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري الیوم السابع، پس از انتشار خبر سرنگونی رژیم معمر قذافی حالتی از خشم و غضب سراسر وجود یهودیان لیبی را که در سازمان جهانی یهود عضویت دارند، فراگرفت.

یهودیان با حساسیت و توجه بسیار اوضاع لیبی و وضعیت رژیم قذافی را پیگیری می‌کردند.

روزنامه صهیونیستی معاریو به نقل از این یهودیان نوشت که آنچه در طرابلس روی می‌دهد، یک انقلاب ناخوشایند برای غرب است.

آوی بدهسور، رئیس سازمان جهانی یهود که لیبی الاصل بوده و هم اکنون در رژیم صهیونیستی بسرمی‌برد، گفت: برخی از یهودیان اعتقاد دارند، می‌توانند، املاک و اموال خود را در لیبی باز پس گیرند، اما آنچه هم اکنون در لیبی اتفاق می‌افتد، یک فاجعه است، چون انقلابیون همان مسلمانان تندرو هستند.

بدهسور افزود: آنچه در لیبی اتفاق می‌افتد، بسان همان انقلابی است که در مصر اتفاق افتاد و امروزه حتی یک یهودی هم در لیبی زندگی نمی‌کند.

در همین راستا "جیتا براون" دختر خاله یهودی معمر قذافی که در شهر ناتانیا رژیم صهیونیستی زندگی می‌کند، گفت: هنگامی‌که گزارش‌های سقوط قذافی را مشاهده می‌کرده احساس یاس و ناامیدی به وی دست ‌داده است.

دختر خاله یهودی قذافی با یادآوری خاطرات کودکی خود با قذافي می‌افزاید: ما با هم بازی می‌کردیم، کسی باور می‌کند، این بلاها برسر پسر خاله‌ام بیاید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.