آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
4بازدید

از بازگشت دوباره به ایران خوشحالم

- میرسلاو بلاژویچ در نخستین گفت و گویش با خبرنگاران از حضور دوباره در ایران ابراز خوشحالی کرد.

به گزارش خبر آنلاین همان طور خوش تیپ و همان طور پر انرژی.با کت و شلوار سفیدی که تن کرده بود به راحتی از دور قابل تشخیص بود.بلافاصله پس از توافق با مسئولان مس راهی اردوی آنها در کردان کرج شد تا تمرینات شاگردان جدیدش را زیر نظر بگیرد.

میرسلاو بلاژویج خاطرات خوبی را برای مردم ایران در تیم ملی رقم زده است و حالا حضور او در تیم مس ناخود آگاه تداعی کننده آن روزهای خوب برای طرفداران فوتبال است.بلاژویچ در نخستین گفت و گویش با خبرنگاران در حالیکه به ابراز علاقه معدود افرادی که آنجا در کمپ کردان حضور داشتند واکنش نشان می داد گفت:«از بازگشت دوباره به ایران خیلی خوشحالم.امیدوارم بتوانم در کشور شما و در تیم مس کرمان موفق باشم.»

او این را گفت و ادامه داد:«من مانده ام که تیم مس با این امکانات و بازیکنان در سطح بالا چطور در قعر جدول قراردارد.امیدوارم بتوانم شرایط را طوری رقم بزنم که مس از این وضعیت خارج شود.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.