آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2834بازدید

2750 دلار سهم پينگ پنگ بازان ايران

مسابقات پينگ پنگ جام رمضان امارات در حالي به پايان رسيد كه نمايندگان ايران صاحب رده هاي 11 و 13 شدند.

به گزارش فارس، محمدرضا اخلاق پسند با باخت 3 بر 2 به حريف مصري نتوانست به جمع 8 بازيكن برتر صعود كند.

او براي كسب مقام نهم تا دوازدهم به مصاف حريفان خود رفت و در اين مرحله انتقام شكست خود در المپيك آتن را از مونتيرو برزيلي گرفت و 3 بر 2 اين بازيكن را مغلوب كرد.

پينگ پنگ باز ايران در بازي بعد به حريف چيني خود باخت و در بازي آخر براي كسب رده 11 و 12 ورزشكار مصري را شكست داد و با كسب رده يازدهم مسابقات جايزه 1500 دلاري اين رده را از آن خود كرد.

شهرام سربخشيان ديگر بازيكن ايران در اين پيكارها در آخرين بازي خود براي كسب مقام سيزدهم ورزشكار اماراتي را شكست داد و ضمن جاي گرفتن در رده سيزدهم مبلغ 1250 دلار جايزه نقدي گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.