آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
4بازدید

اعتراف آمریکا به فعالیت ناتو علیه ایران

معماری سامانه به نحوی است که می‌تواند علیه تمامی تهدیدات ناشی از موشک‌های بالستیک با منشاء خاورمیانه و در راس آن ایران مقابله کند و روسیه به هیچ وجه هدف این سامانه نیست.

دو مقام بلندپایه کاخ سفید برای اولین‌بار تایید کردند که سامانه سپر دفاع موشکی ناتو با هدف مقابله با ایران تعریف شده و اطلاعات حاصله از رادارها در ترکیه در راستای اهداف دفاعی اسرائیل به کار برده خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس،‌ این دو مقام آمریکایی که نخواستند نامشان فاش شود، ادعای اخیر رسانه‌های آلمان مبنی بر فعالیت هماهنگ سامانه سپر دفاع موشکی ناتو با سامانه‌ای در اسرائیل را تایید کردند.

گفته می‌شود پس از تشدید تنش بین ترکیه و اسرائیل، آنکارا با تبادل اطلاعات حاصله از رادار به تل آویو مخالفت کرده بود، ولی یک مقام کاخ سفید گفته است: با این رادار می‌توانیم تمامی اطلاعات حاصله از رادارهای آمریکایی در اقصی نقاط جهان را به منظور افزایش بهره‌وری سامانه دفاع موشکی در یک نقطه جمع آوری کنیم.

معماری سامانه به نحوی است که می‌تواند علیه تمامی تهدیدات ناشی از موشک‌های بالستیک با منشاء خاورمیانه و در راس آن ایران مقابله کند و روسیه به هیچ وجه هدف این سامانه نیست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.