آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
4بازدید

منافقین مزدور بعثي را به مرگ تهديد كردند

الياسري نويسنده بعثي و از مخالفين دولت كنوني عراق است و تاكنون چندين مقاله در سايت‌هاي وابسته به گروهك تروريستي منافقين و سايت‌هاي سلفي و خشونت گرا در عراق منتشر كرده است.

به دنبال گلايه نويسنده و مزدور بعثي منافقين از مبالغ ناچير دريافتي از اين فرقه و تهديد به رسانه اي كردن سوابق همكاري خود و ساير نويسندگان عراقي با منافقين، سران اين گروهك وي را به مرگ تهديد كردند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني كانون هابليان(خانواده شهداي ترور كشور) يك منبع آگاه در عراق- كه نخواست نامش فاش شود - از بروز اختلافات شديد ميان گروهك تروريستي منافقين و نويسنده مزدور بعثي صافي الياسري و تهديد وي به تصفيه حساب خبر دادند.

اين منبع آگاه علت تنش ميان اين دو را اختلافات مالي گسترده در هفته هاي اخير و درخواست الياسري براي دريافت مبالغ بيشتري از پول در ازاي مقالات نوشته شده به نفع منافقين، اعلام كرد.

الياسري نويسنده بعثي و از مخالفين دولت كنوني عراق است و تاكنون چندين مقاله در سايت‌هاي وابسته به گروهك تروريستي منافقين و سايت‌هاي سلفي و خشونت گرا در عراق منتشر كرده است.

وي در ماه‌هاي اخير اقدام به نگارش مقالات توهين آميز عليه قربانيان گروهك نفاق و تمجيد از منافقين و جنايات آنها در عراق و همكاري با رژيم صدام كرده بود.

اين منبع رسانه‌اي در بغداد همچنين پرده از ميزان مبالغ دريافتي وي از منافقين برداشت و افزود: ميزان دريافتي الياسري از گروهك 3500 دلار در ماه است و اعتراض‌هاي شديد و مكرر وي به ناكافي بودن مبلغ يادشده و تهديد به افشاگري عليه منافقين و روابط پشت پرده اين گروهك منجر به بروز اختلافات شديد ميان آنها و تهديد منافقين به ساكت كردن او شد.

منافقين به الياسري گوشزد كرده‌اند كه در صورت افشاگري وي عليه آنان او را از بين خواهند برد و از آنجايي كه وي از مخالفين دولت عراق به شمار مي‌رود تمامي اتهامات را متوجه دولت اين كشور يا كانون هابيليان خواهند كرد تا راه براي بررسي هاي بعدي درباره عاملان حقيقي مرگ وي به بن بست برسد.

پس از افشاي ارتباطات گسترده الياسري و گروهك تروريستي منافقين، خاندان الياسري در عراق برائت خود را از او اعلام كرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.