وزير ارتباطات: قطعي VPN قانونی بود
وزير ارتباطات در پاسخ به اين سوال كه گفته ميشود قطعي VPN به خاطر شبكه ملي اينترنت است، گفت: اين دو موضوع با هم ارتباطي ندارند و اساسا VPN و استفاده از آن يك اقدام خلاف قانون است كه اين موضوع نيز ابلاغ شده است.![]()
به گزارش ايسنا رضا تقيپور در حاشيه جلسه هيات دولت با بيان اينكه همهي كشورها براي استفاده از اينترنت مقررات خاصي دارند و در كشور ما بحث پالايش و فيلترينگ نيز از طرف نهادهاي خاصي اعمال ميشود و در اين ارتباط كارگروهي وجود دارد، گفت: همانطور كه گفتم اساسا VPN خلاف قانون بوده و اكنون برابر قانون اقدام شده است.![]()
به گزارش ايسنا رضا تقيپور در حاشيه جلسه هيات دولت با بيان اينكه همهي كشورها براي استفاده از اينترنت مقررات خاصي دارند و در كشور ما بحث پالايش و فيلترينگ نيز از طرف نهادهاي خاصي اعمال ميشود و در اين ارتباط كارگروهي وجود دارد، گفت: همانطور كه گفتم اساسا VPN خلاف قانون بوده و اكنون برابر قانون اقدام شده است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.