آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

اتصال برق و پوشال كولر حادثه آفرید

وجود مواداشتعال‌زا در اين انباري موجب شد شعله‌هاي آتش با رسيدن به گالن‌هاي تينر و ديگر مواد قابل اشتعال به سرعت گسترش يابد و طبقات ساختمان را در معرض خطر قرار دهد.

تهران امروز: بروز اتصالي در سيم‌هاي برق انباري مملو از تينر، مواد پلاستيکي و ديگر مواد قابل اشتعال، پشت‌بام ساختمان مسکوني را به آتش کشيد.آتش‌نشانان ايستگاه 17 در ساعت 17:30روزگذشته از طريق تماس سامانه 125 در جريان وقوع حريقي درخيابان هنگام قرار گرفتند.

داوود عليپوري رئيس ايستگاه 17 بابيان اينكه انباري به مساحت 80 متر مربع در پشت‌بام ساختمان مسکوني سه طبقه به علت بروزاتصالي در سيم‌هاي برق که در کنار مقدار زيادي پوشال کولر قرار داشت دچار آتش‌سوزي شد گفت: وجود مواداشتعال‌زا در اين انباري موجب شد شعله‌هاي آتش با رسيدن به گالن‌هاي تينر و ديگر مواد قابل اشتعال به سرعت گسترش يابد و طبقات ساختمان را در معرض خطر قرار دهد.

وي افزود: آتش‌نشانان بي‌درنگ پس از قطع کردن جريان برق و گاز ساختمان خود را به دستگاه تنفسي مجهز کردند و به وسيله لوله‌هاي آبرساني و خاموش کننده‌هاي دستي از چند جهت وارد عمل شدند و آتش را مهار و کاملا خاموش و از سرايت آن به داخل ساختمان و واحدهاي مسکوني جلوگيري کردند. وي افزود: اين آتش‌سوزي تلفات جاني نداشت و فقط خسارت مالي بر جا گذاشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.