آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

استیضاح حسینی فردا اعلام وصول می‌شود

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به تقاضای مجدد استیضاح کنندگان وزیر اقتصاد و تهیه مجدد طرح استیضاح گفت: اگر استیضاح‌کنندگان همچنان بر انجام استیضاح اصرار داشته باشند، هیئت رئیسه مجلس راهی غیر از اعلام وصول طرح در جلسه روز یکشنبه ندارد.

حسین سبحانی نیا در گفتگو با مهر، اظهار داشت: پیش از این هیئت رئیسه مجلس به استیضاح کنندگان وزیر اقتصاد توصیه کرد تا تهیه گزارش کمیسیون اصل نود از اختلاس سه هزار میلیارد تومانی، صبر کنند، در این صورت اگر در این موضوع مشخص شود که وزارت اقتصاد کوتاهی داشته موضع آنان قوی تر خواهد بود.

وی افزود: بنابراین اعلام وصول نشدن طرح اولیه استیضاح وزیر اقتصاد به این دلیل بود، اما پس از گذشت یک هفته و به جمع بندی نرسیدن کمیسیون اصل نود به دلیل بررسی طولانی این موضوع در کمیسیون، استیضاح کنندگان تصمیم گرفتند مجددا طرح را پیگیری کنند.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اما اگر با ارائه طرح جدید استیضاح، نمایندگان بر انجام آن اصرار داشته باشند، تعداد امضاها به میزان لازم باشد و موضوع استیضاح مشخص باشد، هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی قسم یاد کرده و راهی جز رعایت قانون و اعلام وصول این طرح در روز یکشنبه ندارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.