آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

گواهی فوت قذافی منتشر شد+عکس

این گواهی فوت نشان می دهد اسم کامل قذافی "معمر محمد ابوشیار" است؛ پزشکی قانونی شهر مصراته‌ همچنین دلیل فوت این دیکتاتور را "اصابت گلوله‌" عنوان کرده‌ است.

خبرگزاری فارس گواهی فوت دیکتاتور سابق لیبی را منتشر کرد.

به‌ گزارش «فارس» پزشکی قانونی شهر مصراته‌ ، صبح امروز گواهی فوت "معمر قذافی" دیکتاتور سابق لیبی را منتشر کرد.

این گواهی فوت نشان می دهد اسم کامل قذافی "معمر محمد ابوشیار" است؛ پزشکی قانونی شهر مصراته‌ همچنین دلیل فوت این دیکتاتور را "اصابت گلوله‌" عنوان کرده‌ است.

گواهی فوت دیکتاتور سابق لیبی


"معمر قذافی" دیکتاتور سابق لیبی در تاریخ ۲۰ اکتبر ۲۰۱۱ و پس از ماه‌ها درگیری و فرار از دست انقلابیون لیبی در شهر محل زادگاه خود سرت دستگیر شد و اندکی بعد کشته‌ شد.

از نکات جالب و شگفت انگیز زندگی معمر قذافی اینکه وی در سال ۱۹۴۲ متولد شد و ۴۲ سال بر لیبی حکومت کرد ، در سال ۱۹۶۹ کودتا کرد و در حالی که ۶۹ سال داشت در شهر محل تولد خود یعنی سرت کشته شد.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.