آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

دریاچه ارومیه نفس‌های آخرش را می‌کشد

نماینده مردم ارومیه در تذکر شفاهی خواستار تسریع در نجات دریاچه ارومیه شد.

به گزارش فارس، نادر قاضی پور نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی امروز چهارشنبه طی تذکر شفاهی در صحن علنی مجلس خطاب به وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: تمام نیروهای شرکتی در تمام وزارتخانه‌ها جذب شده‌اند ولی تمام نیروهای شرکتی وزارت آموزش و پرورش اخراج می‌شوند.

وی افزود: البته اگر این معلمان در امتحان هم امتیاز نیاورند می‌توانند در کادر اداری و یا در قالب ناظم ادامه خدمت دهند و این ظلم فاحشی در حق معلمان شرکتی است که آنها را اخراج می‌کنند.

قاضی پور در تذکر دیگر خطاب به وزیر ورزش و جوانان گفت: اجرای اصل 44 قانون اساسی و واگذاری شرکت‌های فرهنگی و ورزشی جزء مسائلی است که باید اجرا شود.

نماینده مردم ارومیه در تذکر دیگری خطاب به وزیر نیرو و جهاد کشاورزی و همچنین سازمان حفاظت محیط زیست و معاونت پارلمانی رئیس جمهور اظهار داشت: تسریع در احیاء و نجات دریاچه ارومیه که روز گذشته رئیس مجلس هم برای آن جلسه‌ای تشکیل داد جز مسائلی است که باید به آن توجه شود.

وی افزود: دریاچه ارومیه در حال تنفس‌های آخر خود است. لذا مجلس باید کمک کند تا این دریاچه خشک نشود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.