آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

سنایی خبر داد:

ریل‌گذاری راه‌آهن نهاوند تا پایان سال ۹۱

نماینده مردم نهاوند در مجلس، با بیان این که تا پایان سال۹۱ عملیات زیر‌سازی و ریل‌گذاری راه‌آهن نهاوند انجام می‌شود، گفت: ایجاد خطوط ریلی موجب تحول اقتصادی اجتماعی و فرهنگی در منطقه می‌شود .

مهدی سنایی در گفت‌و‌گو با نشریه هگمتانه، افزود: ایجاد خطوط ریلی موجب تحول اقتصادی اجتماعی و فرهنگی در منطقه می‌شود و تلاش مجلس و دولت کمک به ایجاد زیر ساخت‌های مناسب ریلی و آزاد راه در کشور است، زیرا با ایجاد بخش بزرگراه سلامت سفر شهروندان در خطوط ریلی و آزادراه‌ها تأمین می‌شود.

نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی، از ایجاد دو ایستگاه حمل‌ونقل مسافر در حاشیه راه‌آهن غرب کشور در مکان‌های نهاوند خبر داد و گفت: پیمانکار این طرح موظف شده است تا به حسب نظر مشاور تا یک ماه آینده اقدام به برگزاری مناقصه ساخت ساختمان‌های ایستگاه حمل‌ونقل مسافران در مکان‌های ذکر شده کند.

وی با تأکیدبر توان مالی پیمانکاران، بیان کرد: باید از پیمانکارانی استفاده شود که از توان مالی مناسبی برخوردار باشند تا درصورت بروز مشکل‌های مالی، طرح‌‌هایی مانند طرح راه‌آهن نهاوند که طرح ملی است دچار مشکل و تأخیر نشوند.

سنایی گفت: متأسفانه برخی پیمانکاران نسبت به بکارگیری جوانان بیکار شهرستان اقدام نمی‌کنند و نیروی کار را از خارج شهرستان جذب می‌کنند که منجر به ایجاد معارض اجتماعی در حوزه شهرستان می‌شود.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هشتم، در بخش دیگری از سخنان خود از کشاورزان و اهالی روستاهایی که در مسیر عبور طرح راه‌آهن غرب کشور قرار دارند خواست تا با مسئولان راه‌آهن نهایت همکاری را داشته باشند، زیرا بر حسب نظر کارشناسان بر اساس ماده ۹ مصوب وزارت راه، زمین‌های محل عبور این طرح قیمت‌گذاری و در سریع‌ترین زمان ممکن قیمت این زمین‌ها به کشاورزان پرداخت می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.