آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

درخواست طلاق به خاطر سفر مرد به بندرعباس

زنی در دادگاه خانواده گفت: شوهرم دائماً به خاطر کارش به بندرعباس سفر می‌کند و سفر را به زندگی مشترک‌مان ترجیح می‌دهد

زنی با مراجعه به دادگاه خانواده شهید محلاتی دادخواست جدایی خود را به قاضی شعبه 245 این مجتمع قضایی خانواده ارائه کرد.

* شوهرم دائم به بندرعباس می‌رود

زن در حضور قاضی این پرونده با بیان اینکه شوهرم دائم به بندرعباس می‌رود، گفت: از ابتدای ازدواج سفرهای دائمی شوهرم را تحمل کردم ولی دیگر از این وضع خسته شده‌ام.

وی با اشاره به اینکه 3 فرزند دارم، ادامه داد: شوهرم از نظر مالی برای من و فرزندانم کم نگذاشته ولی هر بار که وجه نقدی به ما می‌دهد، سر ما منت می‌گذارد و دائم می‌گوید که خیلی برای به دست آوردن پول‌هایش زحمت کشیده است.

* 3 فرزندم تنها پول پدر را دارند نه خود او را

زن در ادامه با بیان اینکه 3 فرزندم تنها پول پدرشان را دارند نه خود او را، اظهار داشت: شغل شوهرم به شکلی است که باید دائم به سفر برود و خیلی کم در کنار من و فرزندانم حضور دارد.

وی با اشاره به اینکه چنانچه پول شوهرم نبود تا به حال صبر نکرده و زودتر از او جدا می‌شدم، عنوان کرد: می‌دانم فرزندانم با طلاق من و پدرشان موافق نیستند ولی من دیگر طاقت ندارم.

* در حال حاضر شوهرم در بندرعباس است

زن ادامه داد: در حال حاضر که من به دادگاه آمده‌ام شوهرم در بندرعباس است و قرار است یک هفته بعد به تهران بیاید؛ او از درخواست من با خبر بوده ولی از آمدن به دادگاه امتناع کرده است.

وی با اشاره به اینکه من یک خانه و ماشین دارم، گفت: من مرواریدبافی می‌کنم و به صورت تفریحی درآمدی ناچیز دارم بنابراین بعد از طلاق از عهده خرجی خودم برمی‌آیم.

* فرزندانم را بعد از طلاق به شوهرم می‌دهم

زن در ادامه بیان کرد: چنانچه از شوهرم جدا شوم سرپرستی فرزندانم را به او می‌دهم به دلیل اینکه من تنها از عهده تأمین خرجی خودم برمی‌آیم.

وی با اشاره به اینکه بعد از طلاق هیچ گاه فرزندانم را فراموش نمی‌کنم، عنوان کرد: جدایی از شوهرم باعث می‌شود که حداقل بدانم اگر خودش نیست اسمش هم در شناسنامه‌ام نیست.

* از درخواستم منصرف نمی‌شوم

زن بیان کرد: می‌خواهم از شوهرم جدا شوم و از درخواستم منصرف نمی‌شوم زیرا بهترین راه را انتخاب کردم تا به آرامش برسم و دیگر استرس نداشته باشم.

وی ادامه داد: شوهرم با سفرهای دائمی‌اش به من ثابت کرده که سفر به شهرهایی مانند بندرعباس برایش قابل اهمیت‌تر از زندگی مشترک‌مان است و این موضوع را به من و فرزندانش ترجیح می‌دهد.

قاضی این شعبه بعد از صحبت‌های زن او را به مصالحه دعوت کرد ولی با اصرار زن، رسیدگی به پرونده به روزی دیگر موکول شد.

منبع: فارس

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۰/۰۸/۲۹ ۰۷:۴۰

شاید زنه عاشق شده.

ناشناس۱۳۹۰/۰۸/۲۸ ۰۹:۵۸

آقايون قضات محترم از كجا با اين سرعت فهميدن حق با مرده. بابا ما چقدر قاضي كاردرست داشتيم و خبر نداشتيماااااااا

ناشناس۱۳۹۰/۰۸/۲۶ ۱۴:۳۱

حق با مرده

سوادکوهی۱۳۹۰/۰۸/۲۶ ۰۸:۴۷

زنها وقتی پول کمه غرغر می کنند و وقتی پول زیادی هم به آنها می دی غرغر می کنند ،بهترین راه اینه که به اونها جیره بدی البته این را هم باید بدونیم که هیج وقت میلیونها پول جای یک ساعت محبت زندگی را نمی گیرد.به هر حال با این همه تفاصیل حتما کاسه ای زیر نیم کاسه هست و بعدا این خانم پشیمان خواهد شد که چه زندگی خوبی رو از دست داده است.

ناشناس۱۳۹۰/۰۸/۲۶ ۰۰:۳۱

حق با مرده
بیچاره سختی این راه دور رو برای پول دراوردن به جون میخره آخرش اینم جوابش خانم تو خونه فقط خرج میکرده حالا ناز هم می کنه

مسافری از بندرعباس۱۳۹۰/۰۸/۲۵ ۱۷:۱۴

چکار کنم بی انصاف
من هرچی درمیارم برای رفاه شماست
نمیتونستی یه زنگ بزنی بهم خبر بدی باید از تابناک بخونم رفتی دادگاه؟؟

ناشناس۱۳۹۰/۰۸/۲۵ ۱۷:۰۰

اینطور که پیداست این خانم نه تنها از دست شوهرش بلکه از دست بچه هایش هم خسته شده و قصد دارد بچه ها را به شوهرش تحویل داده و دوباره یک زندگی جدید شروع کند. ولی آیا کسی میتواند خط قرمزی بر گذشته اش بکشد و دوباره مثل چند سال قبل گوئی هیچ اتقافی نیافتاده زندگی جدیدی شروع کند؟

متخصص سلامت۱۳۹۰/۰۸/۲۵ ۱۷:۰۰

اگر این خانم از عوارض پس از طلاق یکی از مهمترین انها عوارض اجتماعی یعنی "انگ " است باخبر بود به این راحتی بر امر طلاق پافشاری نمیکرد.

ناشناس۱۳۹۰/۰۸/۲۵ ۱۶:۵۱

مشكل از زن است نه مرد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.