آخرین خبردموکرات‌ها خواهان پایان درگیری‌ها در خاورمیانه هستند
3بازدید
۰

آرامش اورژانس تهران در روز تاسوعا

معاون اورژانس تهران از آرامش اورژانس در روز تاسوعا در تهران خبر داد

عبدالحمید معمار با اشاره به آمادگی اورژانس تهران برای روز عاشورا اظهار داشت: در روز تاسوعا و همچنین امروز (عاشورا) 76 دستگاه آمبولانس برای پوشش امدادی عزاداران در 76 نقطه تهران در سطح تهران مستقر هستند.

وی با اشاره به آرامش و فقدان حادثه خاصی در روز تاسوعا بر حسب فعالیت‌های اورژانس گفت: برای پوشش امدادی و سوگواری حسینی (ع) اقدام به استقرار 76 دستگاه آمبولانس در مرکز، میادین و محله‌های پرازدحام کرده‌ایم.

معمار بیان داشت: استقرار آمبولانس‌های اورژانس در روز عاشورا صبح از ساعت 10 تا 14 و عصر از ساعت 17 تا پایان مراسم عزاداری ادامه خواهد داشت و هر آمبولانس نیز با یک تیم 3 نفر شامل پزشک، پرستار و تکنسین به عزاداران ارائه خدمات اورژانسی می‌دهند.

وی با بیان اینکه عزاداران می‌توانند در صورت بروز حادثه یا بیماری با تلفن 115 اورژانس تماس بگیرند، خاطرنشان کرد: در این راستا یک اتوبوس‌ اورژانس نیز در شرق تهران که از جمله مکان‌های پرازدحام است مستقر شده است.

منبع: فارس

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.