آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

دوحه؛ میزبان مراسم اسکار گردشگری

دور نهایی مراسم جوایز جهانی مسافرت و گردشگری به میزبانی قطر در شهر دوحه برگزار خواهد شد.

در مراسم پایانی که «اسکار صنعت گردشگری» ‌نامیده می‌شود، بیش از یک‌هزار فعال و متفکر صنعت گردشگری و مسافرت در مجموعه جدید نمایشگاه‌ها و هنرهای دهکده فرهنگی «کاتارا» شهر دوحه گرد هم جمع آمده و برترین‌های صنعت مسافرت و گردشگری را معرفی خواهند کرد.

رئیس سازمان گردشگری قطر اعلام کرد: میزبانی دوحه در برگزاری این مراسم به دلیل جایگاه این کشور در صنعت گردشگری است که به واسطه حمایت همه جانبه سازمان‌ها به وجود آمده است.

در این مراسم همچون دوره‌های گذشته بهترین‌های بخش مسافرت و برندسازی گردشگری حضور خواهند داشت و رو در روی هم به رقابت خواهند پرداخت.

به گفته برگزارکنندگان مراسم جوایز گردشگری جهانی، در این رویداد برگزیدگان مراسم منطقه‌ای در خاورمیانه، اروپا، آفریقا و اقیانوس هند، آسیا و استرالیا، کاراییب و آمریکا، حضور خواهند داشت.

طبق برنامه از پیش اعلام شده، مراسم اسکار صنعت گردشگری‌ در تاریخ 11 ژانویه برگزار خواهد شد.

منبع: فارس

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.