آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2449بازدید

ضرب‌وشتم دانشجوی دختر در رودهن

به همین دلیل علت چنین رفتاری را از دكتر حیدری رئیس دانشگاه جویا می‌شویم، وی ضمن ابراز تاسف از چنین برخوردی، حاضر به ارائه توضیح كامل در این زمینه نمی‌شود و ارائه توضیحات را به مسوول حراست دانشگاه محول می‌كند.

صبح روز پنج‌شنبه عابران كوچه دانشگاه رودهن شاهد درگیری مأموران انتظامات و یك دختر دانشجو بودند.

به نوشته «كارگزاران»، این اتفاق ساعت 11:45 هنگامی رخ داد كه یكی از كارمندان زن دانشگاه رودهن از یكی از دختران دانشگاه درخواست كرد تا كیفش را مورد بازرسی قرار بدهد، دختر دانشجو علت درخواست (جست‌وجوی بدنی) را جویا می‌شود اما كارمند زن ـ كه گویا از مأموران انتظامات دانشگاه هم نبوده است ـ با لحن بدی از ارايه توضیح خودداری می‌كند.
 
دختر دانشجو نسبت به این رفتار و این‌كه چرا كسی كه از ماموران حراست نیست، بدون ارائه دلیل قصد بازرسی بدنی از وی را دارد، اعتراض می‌كند. در نهایت دانشجوی دختر از دانشگاه خارج می‌شود، اما كارمند دانشگاه او را رها نمی‌كند و همچنان ـ در حالی كه دختر دانشجو از محیط دانشگاه خارج شده بود‌- او را تعقیب می‌كند. دختر دانشجو كه متوجه تعقیب زن می‌شود وحشت‌زده شده و پا به فرار می‌گذارد، اما زن خود را به دختر دانشجو می‌رساند و با ضرب و شتم وی قصد بازگرداندن او را به دانشگاه داشت كه موفق نشد. پس از كارمند زن دانشگاه، چندنفر از «ماموران مرد انتظامات» این دانشگاه نیز خود را به دختر دانشجو می‌رسانند و ضمن توهین و ضرب شتم وی و همراه با تماس‌های فیزیكی مكرر با دختر دانشجو او را به داخل اتاقك انتظامات دانشگاه می‌كشانند و حدود یك‌ربع ساعت او را مورد سوال قرار دادند. در تمام این مدت دانشجویان رودهن و عابران شاهد این برخورد بودند و برخی از عابران، همینطور دانشجویان با دوربین موبایل از این حادثه فیلمبرداری كردند.

خبرنگار روزنامه كارگزاران كه در محل حادثه حضور داشت، نسبت به ماجرا كنجكاو شده و علت این برخورد را از دانشجویان حاضر در محل سوال كرد و در پاسخ دانشجویان ادعا كردند كه این اولین‌بار نیست كه چنین برخوردهایی با دانشجویان این واحد دانشگاه آزاد اتفاق می‌افتد. آنها همچنین از نظارت ماموران مرد بر نوع پوشش دانشجویان دختر نیز خبر می‌دهند.

به همین دلیل علت چنین رفتاری را از دكتر حیدری رئیس دانشگاه جویا می‌شویم، وی ضمن ابراز تاسف از چنین برخوردی، حاضر به ارائه توضیح كامل در این زمینه نمی‌شود و ارائه توضیحات را به مسوول حراست دانشگاه محول می‌كند. اما در كمال تعجب وی نیز خود را در این زمینه پاسخگو نمی‌داند و از انجام مصاحبه و ارائه توضیح امتناع می‌كند.

در گفت‌وگوهایی كه خبرنگار ما با دانشجویان این دانشگاه انجام داد، مشخص شد كه دانشجویان این دانشگاه به دلیل فقدان تشكل‌های صنفی دانشجویی منسجم، اصولا در برابر برخوردهای ماموران انتظامات و حراست دانشگاه بسیار آسیب‌پذیر شده‌اند و به دلیل عدم ارتباط رسانه‌های جمعی با این دانشگاه، بر بسیاری از برخورد‌های اینچنینی سرپوش گذاشته می‌شود و این امر موجب عدم ‌پاسخگویی ماموران انتظامات در قبال دانشجویان شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۰۷/۲۹ ۱۵:۳۵

يادش بخير تجمع دانشجويي دانشگاه آزاد رودهن، اون زمان هم هيچ تشكلي در دانشگاه نبود ولي غيرت بود. بجاي دوربين موبايل ها غيرت كار مي كرد، بجاي فيلم برداري از هم حمايت مي كرديم. dيادمه كه سر اون تجمع حتي فرماندار رودهن هم امود و از دانشجويان عذرخواهي كرد.

ناشناس۱۳۸۷/۰۷/۲۸ ۱۸:۰۵

من خودم دانشجوی رودهن هستم و واقعا برای اونایی که با این امر فجیع موافقت میکنن متاسفم ! همه ی ما باید برای دانشجو احترام قائل باشیم و با این رفتار ها مقابله کنیم

ناشناس۱۳۸۷/۰۷/۲۸ ۱۶:۴۸

1-دانشجوکیست که همه جامعه در هرحالتی بایدبه آن احترام بذارند2-بایدحرمت همه افرادجامعه ازهرقشری حفظ شود3-هرکسی دارای وظیفه ای است پس بایدیادبگیری که بایددرمقابل رفتارمان پاسخگوباشیم -هم حراست و هم دانشجویان یادیگر اقشارجامعه -

ناشناس۱۳۸۷/۰۷/۲۷ ۱۹:۲۳

حمایت از چنین برخوردهایی نشان از قساوت است و تعجبی ندارد.

ناشناس۱۳۸۷/۰۷/۲۷ ۱۸:۴۹

این دانشجو هر جرمی که مرتکب شده باشد(که ظاهراً مرتکب نشده)هیچ کس یا ماموری حق برخود فیزیکی و حتی کلامی با وی را ندارد.... واقعاً ما به کجا می رویم !!؟؟

ناشناس۱۳۸۷/۰۷/۲۷ ۱۸:۴۷

واقعا" متاسفم که هنوز در مملکت ما کسانی هستند که ذهنیت جاهلیت پیش ازاسلام را دارند و از کتک زدن یک دختر دانشجو این گونه باحرارت حمایت می کنند!! آن وقت اگر فیلم این برخورد از رسانه های مواجب بگیر سیا و موساد سر دربیاورد و عقده گشایی های شخصی عده ای به عنوان رفتار رایج در جمهوری اسلامی قلمداد شود فریاد همین عده به هوا می رود.

ناشناس۱۳۸۷/۰۷/۲۷ ۱۸:۴۲

آقا یا خانم محترم حرف شما متین حراست نباید برخورد فیزیکی داشته باشه ولی قربونت برم این که دلیل نمیشه "خبر" نکره رو معرفه بنویسی درستش اینه "الله اعلم"مرسی

ناشناس۱۳۸۷/۰۷/۲۷ ۱۸:۳۲

هیچ مأموری اجازه ندارد که روی دانشجو دست بلند کند، و در صورت ارتکاب چنین جنایتی حتماً باید مجازات شود. مگر ما در نظام قلدرسالاری زندگی می کنیم و مگر شهروندان امنیت قانونی ندارند؟



امیدوارم که این دانشجو با قدرت تمام شکایت از این مجرمین و بانی های آنها بکند.

ناشناس۱۳۸۷/۰۷/۲۷ ۱۱:۴۳

من نميدونم اين دختر دانشجو به چه جرمي مورد ضرب وشتم قرار گرفته اما از اينكه با دختران به ظاهر دانشجو در دانشگاه برخورد صورت ميگيرد بسيار موافقم.

ناشناس۱۳۸۷/۰۷/۲۷ ۱۱:۳۶

آنرا كه حساب پاك است از محاسبه چه باك است - اگه مشكلي نبوده پس چرا فرار كرده - اما حراست هم نبايستي برخورد فيزيكي اون هم از جماعت نسوان داشته باشد. والله الاعلم

ناشناس۱۳۸۷/۰۷/۲۷ ۱۱:۱۵

واقعا که تا کی ما باید شاهد این نوع صحنه ها باشیم کسی نیست که به این وضعییت رسیدگی کنه؟

ناشناس۱۳۸۷/۰۷/۲۷ ۱۱:۱۲

قبل از اینکه به دانشجویان ایرادی وارد باشد به خود آقایان حراستی ایراد وارد است خوب است که چند سوال از آقایان بشود:
1- چرا برخوردی در شـّّآن دانشجو انجام نمیدهید؟
2- مامور حراست چه حقی مبنی بر گشتن فایل های گوشی های همراه را دارند؟
3-مامور مرد چه حقی دارد که با دانشجوی دختر برخورد کند؟
4- آقای حراستی حق دارد از اطلاعات داخل گوشی همراه دانشجویان که غالبآ اطلاعاتی هستند شخصي استفاده نمایند؟
5- مگر اصلا حراست حق ضرب و شتم دارد؟
اینها همه یک در و دل کوچک از یک دانشجوی رودهنی است که خود پایبند برخورد با بد حجابی در درون دانشگاه است

ناشناس۱۳۸۷/۰۷/۲۷ ۱۰:۰۳

دانشگاه آزاد رودهن تشکل صنفي ندارد همچنان که نظارتي هم بر کار بعضي دانشجونماهايي که محل تحصيل را با جاي ديگري اشتباه گرفته‌اند وجود ندارد!

ناشناس۱۳۸۷/۰۷/۲۷ ۰۹:۴۵

متاسفانه این موضوع توهین به دانشجویان دیگر امری عادی شده است

ناشناس۱۳۸۷/۰۷/۲۷ ۰۹:۱۰

هیچکس در جایگاه خود نیست و متاسفانه براحتی از موقعیتها سوء استفاده میشود

ناشناس۱۳۸۷/۰۷/۲۷ ۰۸:۵۴

از خبر رسانی شما ممنونیم شاید شما بتوانید جلوی این برخوردها را بگیرید

ناشناس۱۳۸۷/۰۷/۲۷ ۰۸:۴۲

با تشكر از اطلاع رساني شما

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.