آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

رادان: تمامي شواهد ترور جمع‌آوري شده

رادان به اقدامات نيروي انتظامي درباره اين حادثه اشاره کرد و گفت: تمامي شواهد موجود در صحنه، بررسي شد و پس از تجزيه و تحليل به همراه مدارک جمع‌آوري شده در اختيار سازمان‌هاي ديگر که در اين امر مسئوليت دارند، گذاشته شده است.

جانشين فرمانده ناجا گفت: دشمنان انقلاب، دانشمندان و افسران خط‌مقدم در توليد علم کشور را هدف قرار داده‌اند.

به گزارش ايسنا سردار احمدرضا رادان با اشاره به ترور دانشمندان کشور در سال‌هاي اخير خاطرنشان‌كرد: رشد علمي و پيشرفت ايران اسلامي در رده‌هاي مختلف همانند خاري در چشم دشمنان انقلاب و اسلام است و آنها به دنبال آسيب رساندن به اين رشد علمي هستند.

وي با بيان اينكه طبيعي است که در اين راه مهم و عظيم، افسران خط‌مقدم توليد علم در تهديد قرار گيرند، اظهاركرد: دانشمندان ايراني با برگرفته‌هاي علمي و نبوغ خود و اعتقادات ديني‌شان پا در عرصه علم و فناوري مي‌گذارند که همين امر موجب شده است تا با تمام توان حرکت کرده و حتي براي شهادت در اين راه پا عقب نگذارند.

جانشين فرمانده ناجا به ترور شهيد «احمدي‌روشن» اشاره کرد و افزود: شهيد «احمدي‌روشن» نيز همانند شهداي دانشمند ايران اسلامي در يک جنگ علمي در نبرد با دشمنان به درجه رفيع شهادت نايل آمده است.

وي افزود: اگر تاريخ انقلاب را ملاحظه کنيم، مي‌بينيم حضرت امام (ره) در روز شهادت شهيد بهشتي بيان داشتند که ايران پر است از شهيد بهشتي‌ها و دقيقا نکته اصلي اينجاست که جوانان نخبه ما با ديدن شهرياري‌ها ، احمدي‌ها و علي‌محمدي‌ها نه تنها از حرکت در اين نهضت علمي دست بر نمي‌دارند، بلکه مصمم‌تر و با انگيزه هر چه بيشتر در اين راه گام برمي‌دارند.

به گزارش ايسنا، رادان به اقدامات نيروي انتظامي درباره اين حادثه اشاره کرد و گفت: تمامي شواهد موجود در صحنه، بررسي شد و پس از تجزيه و تحليل به همراه مدارک جمع‌آوري شده در اختيار سازمان‌هاي ديگر که در اين امر مسئوليت دارند، گذاشته شده است.

وي تاکيد کرد: پيشرفت نظام مقدس جمهوري اسلامي هدف اصلي و آرزوي قلبي ماست که عاقبت همه ما ختم به شهادت شود.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.