آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

تذكر مركل و كامرون به رژیم صهیونیستی

صدر اعظم آلمان و نخست وزیر انگلیس مشتركا از اسرائیل خواستند برای جلوگیری از ناكامی مذاكرات صلح،تلاش بیشتری برای انجام مذاكره با طرف فلسطینی از خود نشان دهد.

به گزارش ایرنا،' اشتفن زایبرت' سخنگوی دولت آلمان در سخنانی كه خبرگزاری آلمان آن را منتشر كرد،گفت: 'آنگلا مركل' و 'دیوید كامرون' روز شنبه در یك تماس تلفنی ضمن بررسی موضوعات مختلف مورد علاقه،در خصوص مذاكرات صلح فلسطین نیز تبادل نظر كردند.

زایبرت افزود:هردو سیاستمدار در این گفت و گوی تلفنی،براین نكته توافق نظر داشتندكه 'دولت اسرائیل باید گام های مشخصی را بردارد تا جلوی ناكامی مذاكرات مستقیم صلح گرفته شود'.

مركل و كامرون هفته گذشته میزبان'محمود عباس'،رییس تشكیلات خودگردان فلسطین بودند.

روسای آلمان و بریتانیا در ادامه تاكید كردندكه هر دو طرف درگیر،باید آمادگی جدی خود را برای از سرگیری مذاكرات نشان دهند و با اعتمادسازی و اجتناب از برداشتن گام های یكجانبه در این راه،زمینه را برای دستیابی به صلح فراهم نمایند.

این دو رهبر اروپایی همچنین تاكید كردند كه طرفهای درگیر باید در مذاكرات خود درمورد موضوعات محلی و امنیتی صحبت كنند و با نشان دادن آمادگی خود اطمینان داشته باشند كه ارائه نظرات و پیشنهادات پرمحتوا منجر به موفقیت و دستیابی به صلح خواهد شد.

براساس اخبار و گزارش های منابع خبری،مقامات رژیم صهیونیستی و سران فلسطینی تصمیم دارند بعد از یك توقف 16ماهه،از روز چهارشنبه آتی درست یك روز قبل از پایان ضرب الاجل آمریكا،روسیه سازمان ملل و اتحادیه اروپا برای ارائه یك پیشنهاد مشخص از سوی دوطرف برای دستیابی به صلح، مذاكرات را از سر بگیرند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.