آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

حركت نقدینگی به سوی بانكها

كارشناسان اقتصادی معتقدند ، ابلاغ سیاست های جدید بانك مركزی و آزاد سازی نرخ سود سپرده های بانكی موجب خروج سرمایه گذاران از بازار طلا و ارز و حركت نقدینگی به سوی بانكها می شود .

به گزارش  ایرنا ، طی روزهای اخیر شاهد افزایش لجام گسیخته قیمت طلا و سكه در بازار بودیم كه حتی با افزایش قیمت طلا در بازارهای جهانی نیز همخوانی نداشت و جلوتر از این بازار نیز حركت می كرد . 

تاثیر منفی افزایش قیمت طلا و سكه و آشفتگی بازار ارز و دلار ، بر قیمت سایركالا و خدمات مانند آهن ، مواد خوراكی ، كاغذ و غیره و آشكار شدن افزایش قیمت در این بازارها ، نگرانی عمومی را در پی داشت كه امید است با اجرای سیاست جدید دولت و بانك مركزی آرامش به بازار و مردم برگردد.

سیاست های جدید بانك مركزی كه روز گذشته اعلام شد ، شامل آزاد سازی نرخ سود سپرده های بانكی و افزایش نرخ سود اوراق مشاركت است و انتظار می رود با اجرای تصمیمات جدید ، سرمایه گذاران به جای خرید و فروش ارز و سكه در بازار و ذخیره كردن دارایی های خود بصورت ارزهای خارجی و سكه كه با ریسك و پذیرش خطر همراه است ، به سپرده گذاری در بانكها و خرید اوراق مشاركت كه سود آنها تضمین شده و بدون ریسك است روی آورند.

سیاست های جدید پولی دولت ، علاوه بر برگرداندن آرامش به بازار طلا و ارز ، آثار سو این بازار بر سایر بازارها مانند آهن ، مواد خوراكی ، كاغذ و غیره را نیز خنثی كرده و تقویت ارزش پول ملی را به همراه خواهد داشت.

افزایش وام خرید مسكن از 20 به 25 میلیون تومان از دیگر سیاست های دولت بود كه دیروز در قالب بسته سیاست های پولی ابلاغ شد كه هدف آن تقویت قدرت خرید مردم بخصوص اقشار كم درآمد برای تامین مسكن است . هر چند بر اساس این بسته سیاستی نرخ سود تسهیلات مسكن نیز با یك درصد افزایش به 13 درصد رسید .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.