آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

آندرانیک تیموریان زیر تیغ جراحی

هافبک تیم فوتبال استقلال پایش را به تیغ جراحان سپرد.

 فارس، آندرانیک تیموریان چندی پیش از ناحیه انگشت پا دچار شکستگی شد. پس از این موضوع اعلام شد وی با انجام کارهای درمانی حداکثر 4 یا 5 هفته دور از میادین خواهد بود اما این اتفاق رخ نداد تا این بازیکن مجبور شود پای خود را به تیغ جراحی بسپارد. قرار است تیموریان ساعت 14 امروز در کلینیک شایان‌مهر زیر نظر دکتر کیهانی تحت عمل جراحی قرار ‌گیرد.

گفته می‌شود تیموریان باید زودتر از این‌ها تحت عمل جراحی قرار می‌گرفت اما برخی‌ها اعتقاد دارند تشخیص اشتباه کادر پزشکی کنونی استقلال مانع این امر شد. هنوز مدت  زمان دوری تیموریان از میادین مشخص نشده است.

گفتنی است پیش از این بازیکنانی نظیر مهدی رحمتی، پژمان منتظری و مهدی امیرآبادی نیز با مصدومیت مواجه شده بودند که با کمک اعضای پیشین کمیته پزشکی استقلال و دکتر نوروزی که ابتدای فصل پس از 15 سال از این تیم جدا شد، به میادین بازگشتند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.