آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2775بازدید

نادال، فاتح قله تنیس جهان در سال ۲۰۰۸

رافائل نادال، تنیس‌باز پرآوازه اسپانیایی علیرغم ناکامی‌اش در روز شنبه (۱۸ اکتبر) در تورنمت بین‌المللی تنیس در مادرید، مقام خود در صدر جدول رده‌بندی تنیس‌بازان برتر جهان را تا پایان سال جاری میلادی حفظ خواهد کرد.

به گزارش دويچه وله، رافائل نادال که در حال حاضر در کنار روجر فدرر بهترین تنیس‌باز جهان محسوب می‌شود، روز شنبه (۱۸ اکتبر) در دیدار نیمه‌نهایی تورنمنت بین‌المللی تنیس در مادرید، مغلوب ژیل سیمون، حریف فرانسوی خود شد.

نادال که ست نخست را با نتیجه ۶ بر ۳ به سود خود به پایان برده بود، دو ست پیاپی دوم و سوم را با نتیجه ۵ بر ۷ و ۶ بر ۷ به سیمون واگذار کرد و از دور مسابقات حذف گردید.

با وجود این شکست، او توانسته است همچنان صدرنشین رده‌بندی تنیس‌بازان برتر جهان بماند، چرا که فدرر، رقیب سرسخت وی در صحنه تنیس جهان نیز در تورنمنت مادرید در دور نیمه‌نهایی با نتیجه ۳ بر ۶ و ۵ بر ۷ مغلوب اندی ماری تنیس‌باز بریتانیایی شد.

نادال که اولین تنیس‌باز اسپانیایی است که موفق شده، چهره شماره یک تنیس جهان شود در این رابطه اظهار داشته: «یکی از هدف‌های من این بود که تنیس‌باز شماره یک دنیا شوم و برای من بسیار مهم است که توانسته‌ام به هدف برسم. این که توانسته‌ام در فصل جاری تنیس، این مقام را حفظ کنم، رویدادی بس بزرگ‌تر و زیبا‌تر است.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.