آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

کشتی آرای:

مردم 100 تن طلا در منازل ذخیره کرده اند

رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر گفت: 100 تن طلا به صورت انباری و در منازل وجود دارد که تولید را مختل کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد کشتی‌آرای در نشست مشترک روسای اتحادیه‌ها و اصناف کشور با ریس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: افرادی که سال 89 اقدام به خرید سکه و طلا کردند، با شرایط افزایش قیمت طی سال جاری 43 درصد سود عایدشان شد.
 
وی اظهار داشت: کاهش سود سپرده‌ها انگیزه شد تا سرمایه‌ها به سمت سکه برود و باعث شد تا طی سال جاری افرادی که سکه خریده بودند، سود کلانی ببرند.
 
کشتی آرای با بیان اینکه از ابتدای امسال و با توجه به اتفاقات روی داده، صنعت طلا و جواهر مختل شده است، اظهار داشت: 100 تن طلا به صورت انباری و در منازل وجود دارد که تولید را مختل کرده است.
 
کشتی آرای پیش‌بینی کرد: طی روزهای آینده قیمت‌ها به تعادل رسیده و حبابی وجود نخواهد داشت، در حال حاضر قیمت طلا و سکه 300 هزار تومان کاهش داشته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.