آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

ذخیره 100هزار تن میوه برای شب عید

معاون توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت از ذخیره سازی و نگهداری نزدیك به 100 هزار تن میوه و مركبات برای ایام پایان سال و شب عید خبر داد.
    
به گزارش ایرنا ، 'محمد علی ضیغمی' در گفت گوی ویژه خبری سه شنبه شب شبكه دو سیما گفت: این ذخیره سازی و نگهداری با تفاهم و توافقی كه میان تشكل های تولیدی با تشكل های توزیعی صورت گرفته، انجام شده است.

وی افزود: امسال با توجه به تولید مناسبی كه تولیدكنندگان در بخش كشاورزی داشتند موفق شدیم تدارك بسیار خوبی برای شب عید داشته باشیم.

ضیغمی گفت: چون ایام پایان سال ممكن است برای برخی كالاها از جمله شكر، مواد پروتئینی یا برنج و روغن نیاز بیشتری باشد، این اقلام را با همكاری تعاونی ها و تشكل های تولیدی برای عرضه از مجاری مختلف توزیعی، عرضه می كنیم.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینكه این محصولات از طریق نمایشگاه ها و بازارچه های عرضه مستقیم عرضه خواهند شد، گفت: برای عرضه محصولات اولویت بندی صورت خواهد گرفت به این معنی كه كالاهایی كه در سبد مصرف خانوار از حساسیت بیشتری برخوردار است از اولویت بیشتری در نظارت و بررسی های ما برای پیگیری ها، تامین و جریان توزیع برخوردارند.

وی ادامه داد: البته سایر كالاها از گردونه نظارت خارج نیستند به این معنی كه سازمان حمایت از مصرف كنندگان و تولید كنندگان، مدیریت بازرسی و نظارت اصناف به صورت عمومی بر تمامی كالاها هم بر اساس ضرایب سود و صدور فاكتوری كه صادر می شود، نظارت می كنند.

** برپایی 400 فروشگاه عرضه كالا به مناسبت آغاز سال جدید

رییس شورای اصناف كشور نیز در این گفت و گوی ویژه از برپایی 400 فروشگاه عرضه كالا با قیمت مناسب در سراسر كشور در آستانه سال نو خبر داد و گفت: در هفت نقطه تهران از جمله مصلی، پارك ارم، فرهنگسراهای خاوران و نیاوران برپا خواهد شد.

'قاسم نوده فراهانی' افزود: تمامی محصولات از 10 تا 30 درصد تخفیف برخوردار خواهند بود و از لحاظ كیفیت و قیمت نیز كنترل خواهند شد.

به گفته وی، داشتن برچسب قیمت و ارایه فاكتور برای محصولات عرضه شده در این فروشگاه ها الزامی است.

فراهانی سپس تصریح كرد: چنانچه مردم از نحوه عرضه محصولات، قیمت و كیفیت آنها رضایت نداشتند می توانند با شماره تلفن 124 تماس بگیرند تا بازرسان فورا به آن رسیدگی كنند.

رییس شورای اصناف كشور اظهار داشت: این فروشگاه ها از 25 بهمن ماه كار خود را آغاز خواهند كرد و تا هفت اسفندماه برپا خواهند بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.