آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

ضرورت تقویت رابطه فرهنگ و اقتصاد

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن ایران بر ضرورت تقویت رابطه میان فرهنگ و اقتصاد تاکید کرد.

به گزارش اکونیوز، " محمد نهاوندیان"  در دیدار با نماینده ولی فقیه در لرستان با اشاره به ضرورت تقویت رابطه میان فرهنگ و اقتصاد، اظهار داشت: اگر در رابطه با نظام اقتصادی در جامعه و در بین عموم مردم فرهنگ سازی صورت گیرد درصد بالایی از نابسامانی های اجتماعی ناشی از عدم وجود فرهنگ درست برطرف می شود.

وی با بیان اینکه اگر رابطه مستقیم اقتصاد و فرهنگ را تبیین و در جامعه اجرا می کردیم هم اکنون شاهد رشد بیشتری در اقتصاد بودیم، یادآور شد: اگر مسئله بیکاری را حل می کردیم خیلی از نابسامانی های موجود را نداشتیم. وی با اشاره به اینکه تلاشهای اقتصادی در بین عموم مردم باید مقدس شمرده شود، افزود: متاسفانه هنوز مطالبی در رابطه با اینکه تولید ثروت، دنیا پرستی است در بین مردم دیده می شود.

نهاوندیان تصریح کرد: این در حالی است که در فرهنگ اسلامی تولید ثروت و تلاش اقتصادی به عنوان یک امر مطلوب معرفی شده است، چرا که موجب شکوفایی و پیشرفت جامعه اسلامی می شود.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن ایران با بیان اینکه ائمه جماعات در خطبه های نماز جمعه باید در رابطه با فعالیت اقتصادی در جامعه مردم را راهنمایی کنند، افزود: در فرهنگ عمومی جامعه در رابطه با تلاش اقتصادی و تبیین مفاهیم این امر اصلاحاتی باید صورت بگیرد.

وی همچنین با تاکید بر ایجاد پیوند عمیق بین انجام امور خیریه و فعالان اقتصادی ادامه داد: در اتاق بازرگانی ایران نیز این رویکرد وجود دارد که ارتباطات قوی با روحانیون و امور خیریه برقرار شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.