آخرین خبرشهباز شریف: تعاملات اخیر با ایران و دیگر کشورها مثبت بوده است
2بازدید
۰

تخریب یک برج باستانی در افغانستان

باستان‌شناسان از تخریب یکی از 36 برج قلعه باستانی بالا حصار افغانستان خبر دادند.

به گزارش فارس، یکی از برج‌های قلعه تاریخی بالا حصار در نزدیکی شهر غزنی افغانستان که به گفته سازمان میراث فرهنگی این کشور در فهرست میراث جهانی یونسکو نیز قرار دارد، صبح روز گذشته تخریب شد.

به گفته اهالی بومی شهر غزنی این برج که قدمت آن به قرن یازدهم میلادی می‌رسد به دلیل بارش‌های مداوم باران در چند هفته گذشته و اهمال مسوولان منطقه در محافظت و نگهداری آن تخریب شده است.

فرو ریختن این برج درحالی رخ داده است که طبق برنامه یونسکو شهر غزنی در سال 2013 به عنوان مرکز فرهنگی جهان اسلام معرفی خواهد شد از این رو معماران و باستان‌شناسان درصدد مرمت این بنا بوده و دولت آلمان نیز کمکی 2 میلیون یورویی را برای بازسازی قلعه بالا حصار‌ در نظر گرفته است.

قلعه بالا حصار در قرن نوزدهم میلادی مرکز برخی از شدیدترین نبردهای افغانستان بوده است. جنگ‌هایی با دولت استعمارگر بریتانیا در سال‌هایی 1838 تا 1842 و 1878 تا 1880 به جنگ‌های اول و دوم انگلیس و افغانستان نامیده می‌شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.