آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

اگر پرداخت گلها قسطی نشود، جدا می‌شوم!

مردی در دادگاه خانواده گفت: بخشی از مهریه همسرم که 300 سکه طلاست را به طور کامل پرداختم اما نمی‌توانم ۲۵۰۰ شاخه گل رز را بپردازم و در خواست تقسیط مهریه دارم.

به گزارش فارس،‌ مردی با مراجعه به دادگاه خانواده شهید محلاتی دادخواست تقسیط مهریه زن خود را به قاضی شعبه 250 این مجتمع قضایی خانواده ارائه کرد. این مرد با اشاره به اینکه مهریه همسرم دو هزار و 500 شاخه گل رز به غیر از 300 سکه طلا است، اظهار داشت:‌ همسرم حاضر نیست مهریه‌اش را به صورت کامل دریافت نکند و مرا تحت فشار قرار داده است.

وی ادامه داد: 300سکه طلا را به همسرم به عنوان مهریه‌ پرداخته‌ام ولی دیگر نمی‌توانم دو هزار و 500 شاخه گل رز که جزء مهریه‌ اوست، بپردازم و خواهان تقسیط مهریه هستم.

مرد با بیان اینکه تمام پس‌اندازم را خرج همسرم کرده‌ام و مهریه‌اش که 300 سکه بهار آزادی بود را کامل پرداختم، گفت: همسرم باید توقع‌اش را کم کند چون ما از یکدگیر جدا نشده و نمی‌خواهیم که زندگیمان نابود شود.

وی افزود: چنانچه همسرم با تقسیط کنار نیاید مجبور به ارائه دادخواست طلاق می‌شوم بنابراین بهتر است با من کنار بیاید.

قاضی این شعبه بعد از شنیدن اظهارات مرد به دلیل عدم حضور زن و نبود مدارک در خصوص دادخواست مرد، رسیدگی به پرونده را به روزی دیگر موکول کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.