آخرین خبرتکذیب قاطع حزب‌الله درباره حضور کارشناسانش در یمن
1بازدید
۱

تهراني‌ها از شركت گاز بستانكار شدند

پيش از اين در تابستان امسال هم مبالغي بابت تغييراتي كه در اقليم‌بندي‌ها صورت گرفته بود، به مشتركان گاز باز گردانده شده بود.

مدير گازرساني شركت ملي گاز ايران اعلام كرد:‌ مشتركان تهراني مبلغي را بابت بستانكاري، در قبض‌هاي ماه گذشته يا اين ماه خود دريافت خواهند كرد.

مجتبي شيخ‌بهايي در گفت‌وگو با ايسنا در اين باره گفت: با توجه به تغييراتي كه در قبض‌ها و شيوه‌ محاسبه آنها صورت گرفته، مبلغي بابت بستانكاري از سوي شركت ملي گاز به مشتركان پايتخت بازگردانده خواهد شد.

وي در عين حال عنوان كرد: برخي از مشتركان اين مبالغ را در آخرين قبض خود مشاهده كرده و اين مبلغ در قبض‌هاي آنها محاسبه شده است. ساير مشتركان تهراني نيز در در قبض‌هاي اين دوره‌ي خود اين مبلغ را دريافت خواهند كرد.

به گزارش ايسنا، پيش از اين در تابستان امسال هم مبالغي بابت تغييراتي كه در اقليم‌بندي‌ها صورت گرفته بود، به مشتركان گاز باز گردانده شده بود.

بنا بر اعلام مديران گازي كشور در حال حاضر 85 درصد از مشتركان كشور قبض‌هاي گازي با مبالغي كمتر از 30 هزار تومان دريافت كرده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۰/۱۱/۳۰ ۱۴:۵۸

شركت گاز يك ساختمان 20 واحدي را يك مشترك و يك ساختمان يك واحدي روستائي را نيز يك مشترك حساب ميكند. بعد ميگه 85 در صد مشتركين پول گازشان كمتر از 30 هزار تومن است.اگه راست ميگي اين درصد را براي مشتركين 8 واحدبه بالاي تهران بگو

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.