آخرین خبرهشدار منابع آمریکایی درباره احتمال حمله ترامپ به ایران
4بازدید
۰

حداقل دماي 24 استان كشور فردا به زير صفر مي‌رود

مدیركل پيش‌بيني و هشدار سريع سازمان هواشناسي كشور گفت: حداقل دماي 24 استان كشور در روز سه‌شنبه به زير صفر خواهد رسيد.

مهندس عبدالرضا اميدوار شهري روز دوشنبه در گفت‌وگو با ایسنا ، افزود: نقشه‌هاي پيش‌يابي بيانگر فعاليت سامانه بارشي در روز دوشنبه در مناطق سواحل شمالي، ارتفاعات شمالي البرز، شمال شرق، به صورت بارش برف و باران و وزش باد است و در طول روز در ارتفاعات شمال غرب كشور و زاگرس مركزي بارش پراكنده برف پيش‌بيني مي‌شود.

وي تصريح كرد: در برخي مناطق جنوب شرق، شرق كشور طي دو روز آينده و در دامنه‌هاي جنوبي البرز در روز سه‌شنبه گاهي وزش باد شديد همراه با گرد و خاك رخ خواهد داد. از سوي ديگر در مناطقي از جنوب غرب، غرب و جنوب كشور نيز پديده گرد و خاك وجود دارد كه بتدريج از غلظت غبار در اين مناطق كاسته خواهد شد. همچنين تا روز سه‌شنبه درياي عمان و بخصوص خليج‌فارس مواج خواهد بود.

مديركل پيش‌بيني و هشدار سريع سازمان هواشناسي كشور گفت: در روز سه‌شنبه ضمن تضعيف سامانه مذكور، بارندگي‌ها محدود به شرق سواحل خزر و شمال شرق كشور مي‌شود و همچنان در اين روز روند كاهش دما در شمال شرق و شرق كشور انتظار مي‌رود. اين سامانه در اواخر وقت سه‌شنبه از شرق كشور خارج مي‌شود و از روز چهارشنبه تا آخر هفته در اكثر نقاط كشور جوي پايدار همراه با افزايش نسبي دما خواهيم داشت.

وي تاكيد كرد: بر اين اساس در روز سه‌شنبه آسمان تهران صاف در شهرهاي شرقي افزايش ابر در پاره‌اي نقاط غبار صبحگاهي پيش‌بيني شده كه حداقل و حداكثر دما در اين روز به 3- و 5 مي‌رسد. همچنين در روز چهارشنبه نيز آسمان پايتخت صاف همراه با غبار صبحگاهي در بعدازظهر با رشد ابر در ارتفاعات انتظار مي‌رود كه حداقل و حداكثر دما در اين روز به 2- و 7 مي‌رسد.

مديركل پيش‌بيني و هشدار سريع سازمان هواشناسي كشور با تاكيد بر اينكه حداقل دماي 24 استان كشور در روز سه‌شنبه به زير صفر خواهد رسيد به ايسنا گفت: در عين حال نقشه‌هاي دمايي نشان مي‌دهد استان اردبيل با حداقل دماي 11 درجه سانتيگراد زير صفر سردترين و هرمزگان با حداقل دماي 18 درجه سانتيگراد بالاي صفر گرمترين استان‌هاي كشور در روز سه‌شنبه هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.