آخرین خبرشهباز شریف: تعاملات اخیر با ایران و دیگر کشورها مثبت بوده است
3بازدید
۰

افزايش 9 درصدي فرآوري محصولات كشاورزي

نرخ رشد کشاورزی در بخش فرآوری محصولات کشاورزی در 2 سال گذشته به طور متوسط 9 درصد افزایش یافته است . 
وزیر جهاد کشاورزی درحاشیه مراسم بهره برداری از واکسن گامبرو در موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی که صبح امروز با حضور رئیس جمهور صورت گرفت ، گفت : تاکنون طرح های متنوع و قابل توجهی در بخش کشاورزی انجام شده که ترویج و توسعه شیوه های نوین آبیاری یکی از مهمترین این طرح ها بوده است . 
آقای خلیلیان افزود : تاکنون 1/1 میلیون هکتار از اراضی کشاورزی کشور زیر پوشش طرح های نوین آبیاری قرارگرفته است .
وی گفت : اصلاح زیرساخت های کشاورزی ، توسعه آبیاری نوین ، گسترش گلخانه ها و نیز مرغداری ها از دیگر برنامه های این وزارتخانه بوده که با تلاش های 2چندان درحال پیگیری است . 
وزیر جهاد کشاورزی در ادامه افزود : تولیدات کشاورزی اکنون در وضع مطلوبی قرار دارد ، به طوریکه این امر توسعه صادرات و نیز کاهش واردات را به همراه داشته است . 
آقای خلیلیان گفت : وزارت جهاد کشاورزی برای توسعه و اصلاح زیرساخت ها در بخش کشاورزی 700 میلیارد تومان اعتبار به صورت قرض الحسنه دراختیار واحد های تولیدی قرار داده است . 
وی افزود : امسال در بخش کشاورزی 2 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است که این اعتبار برای توسعه بخش کشاورزی بسیار موثر بود . 
وزیر جهاد کشاورزی یکی از دیگر برنامه های بخش کشاورزی را فرآوری محصولات کشاورزی و حمایت از تولیدکنندگان عنوان کرد و گفت : اکنون 20 میلیون تن محصولات کشاورزی در کشور فرآوری می شود که این میزان رشد در دولت های نهم و دهم رشد 4 و 6 دهم برابری را نشان می دهد . 
آقای خلیلیان افزود : برنامه ریزی برای الگوی کشت مناسب ، توسعه مکانیزاسیون ،شناسنامه دار کردن بهره برداران کشاورزی و نیز شناسنامه دار شدن تولیدات کشاورزی از مهمترین اولویت های بخش کشاورزی است . 
وی همچنین گفت :‌ این وزارتخانه در 10 ماه نخست امسال 168 هزار شغل ایجاد کرده است . 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.