آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

كاهش 17 درصدي حجم معاملات بورس كالا

ارزش معاملات هفته پيش پنج هزار و 325 ميليارد و 749 ميليون و 763 هزار ريال شد و از آنجايي كه ارزش معاملات هفته پيش از آن پنج هزار و 816 ميليارد و 946 ميليون و 855 هزار ريال شده بود از نظر ارزش نيز بورس كالا كاهش 10.16 درصدي داشت.

حجم معاملات شركت بورس كالاي ايران 17 درصد كاهش يافت.

به گزارش ايسنا، در هفته منتهي به 25 اسفند ماه 445 هزار و 777 تن كالا عرضه شد.

در حالي كه يك ميليون و 442 هزار و 676 تن تقاضا وجود داشت، تنها 445 هزار و 970 تن معامله ثبت شد.

به اين ترتيب با توجه به معامله 538 هزار و 106 تني در هفته پيش از آن، حجم معاملات بورس كالا 17.12 درصد كاهش يافت.

ارزش معاملات هفته پيش پنج هزار و 325 ميليارد و 749 ميليون و 763 هزار ريال شد و از آنجايي كه ارزش معاملات هفته پيش از آن پنج هزار و 816 ميليارد و 946 ميليون و 855 هزار ريال شده بود از نظر ارزش نيز بورس كالا كاهش 10.16 درصدي داشت.

در هفته منتهي به 25 اسفند ماه وكيوم باتوم، مس، لوب كات، گوگرد، گندم، گازها و خوراك ها، كنسانتره موليبدن، كنسانتره، كنجاله‌ها، كك،قير، فولاد، شيميايي، شكر، روغن، ذغال سنگ، ذرت، جو، پليمر، برنج، آيزوريسايكل و آلومينيوم عرضه و معامله شدند.

پنبه محلوج و كنسانتره و تفاله‌ها كالاهايي بودند كه عرضه شدند اما هيچ تقاضايي براي خريد نداشتند. سيمان بر خلاف هفته‌هاي گذشته هيچ عرضه‌اي نداشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.