آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

تشکيل يک حزب سياسي جديد در سوریه

الشعار افزود، اين کميته در حال بررسي ساير درخواست‌ها براي تشکيل احزاب سياسي جديد در اين کشور است.

به گزارش پرس تي‌وي تشکيل يک حزب سياسي جديد موسوم به "سوريه الوطن" از سوي دمشق به تصويب رسيده است.

محمد الشعار، وزير کشور سوريه در يک کنفرانس خبري در دمشق اعلام کرد، اين حزب پس از کسب تمامي موارد مورد نياز، از حق تشکيل شدن برخوردار شد.

اظهارات وزير کشور سوريه پس از ديدار وي با "کميته امور احزاب" در اين کشور مطرح شد.

الشعار افزود، اين کميته در حال بررسي ساير درخواست‌ها براي تشکيل احزاب سياسي جديد در اين کشور است.

اين تحولات پس از آن روي داد که دولت سوريه از اجراي اصلاحات در اين کشور خبر داد.

بشار اسد، رئيس جمهوري سوريه ۲۸ فوريه قانون اساسي جديد اين کشور که در همه پرسي ۲۶ فوريه با اکثريت آرا به تصويب رسيده بود را تاييد کرد.

قانون اساسي جديد، ماده ۸ که در آن حزب حاکم بعث به عنوان "رهبر دولت و جامعه" معرفي شده بود را حذف و با تشکيل سيستمي چند حزبي در سوريه، مدت رياست جمهوري در اين کشور را به ۲ دوره ۷ ساله محدود کرده است.

علي عبدالله الاحمد، تحليل‌گر سياسي در دمشق روز يک‌شنبه (۶ فروردين، ۲۵ مارس) در گفت‌وگو با خبرنگار پرس تي‌وي تصريح کرد، اين اصلاحات در يک مرحله بسيار مهم صورت گرفته است.

احمد افزود،"مشارکت در زندگي سياسي و آغاز تصميم‌گيري براي شهروندان سوري داراي اهميت است، چرا که در انتقال نظرات مردم از خيابان‌ها به پارلمان موثر است، جايي که آن‌ها مي‌توانند به صورت قانوني و دموکراتيک به بحث درباره ايده‌هاي‌شان و اجراي آن بپردازند."

رئيس جمهوري سوريه از برگزاري انتخابات پارلماني در ۷ مي در اين کشور خبر داده است، انتخاباتي که از زمان آغاز رياست جمهوري اسد در سال ۲۰۰۰ تا کنون سومين انتخابات پارلماني در سوريه محسوب مي‌شود. اين انتخابات همچنين نخستين انتخاباتي است که بر اساس سيستم چند حزبي جديد در سوريه برگزار مي‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.