آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

دفاعیات قهرمانی از سوت های جنجالی

این داور باتجربه فوتبال کشور که به دلیل سوت های جنجالی اش در هفته های اخیر تا اتمام لیگ برتر از قضاوت محروم شده است، در این برنامه از اقدامات خود دفاع کرد.
به گزارش شفاف: محسن قهرمانی اولین مهمان تلفنی برنامه دوشنبه شب نود بود.

این داور باتجربه فوتبال کشور که به دلیل سوت های جنجالی اش در هفته های اخیر تا اتمام لیگ برتر از قضاوت محروم شده است، در این برنامه از اقدامات خود دفاع کرد.

وی درباره اظهارات خود در بازی ملوان و داماش گفت: من کار خودم را توجیه نمی کنم اما جو ورزشگاه و فحاشی های تماشاگران ملوان اشک من را درآورد.

قهرمانی در خصوص محرومیت دو ماهه خود نیز این چنین گفت: گردن من از مو باریک تر است و این کار برای بهبود کار من تصمیم گیری شده است. من از فدراسیون این سوال را دارم که چرا رای بازی پرسپولیس را یکروزه اعلام می کنند اما وقتی من گزارش بلندبالایی از بازی ملوان و داماش اعلام می کنم، تا همین حالا که چند هفته گذشته است هنوز تصمیمی گرفته نشده است؟

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.