آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

واکنش بیادی به خبر شب گذشته 20:30

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران از خبر شب گذشته اخبار 20:30 مبنی بر غیبت اعضای شورا در نخستین جلسه سال 91 آنها انتقاد کرد و گفت: برخی اعضا از جمله حبیب کاشانی در بازدید از موزه حضور داشت ولی تا پایان همراهمان نبودند.

به گزارش فارس، حسن بیادی در چهارصد و پنجاه و دومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران به اخبار شب گذشته 20:30 اشاره کرد و گفت: گزارشی که در این بخش خبری پخش شد گزینشی بوده است زیرا جلسه هفته گذشته شورای شهر علنی نبوده و برخی از اعضا به دلیل اینکه نیازی نبوده است مرخصی گرفتند.

وی با بیان اینکه شغل اعضای شورای شهر افتخاری است نه کارتی، ادامه داد: لازم بود تذکری در این رابطه بیان کرد ولی برخی از تدوین‌گران با مقاصد خاص این نوع از گزارش‌ها را تهیه می‌کنند. ضمن اینکه حبیب کاشانی نیز در جلسه هفته گذشته حضور داشته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.