آخرین خبربرخورد ناجوانمردانه با ترانه علیدوستی در خاکسپاری حمید علیدوستی
4304بازدید

پخش ديدار کارگردانان با رئيس‌جمهور از سيما

گزارش تلويزيوني ديدار رئيس‌جمهور با کارگردان‌هاي سينماي ايران، اين هفته از سيماي جمهوري اسلامي پخش مي‌شود.

به گزارش برنا به نقل از يک منبع آگاه، مشروح بيانات دکتر احمدي‌نژاد، رياست جمهوري اسلامي ايران در ديدار با بيش از پنجاه تن از کارگردان‌هاي سينماي کشور که يکشنبه 28 مهر در محل نهاد رياست جمهوري صورت گرفت، در دو بخش از شبکه اول سيما پخش خواهد شد.

بنا بر اين گزارش، رئيس‌جمهور در اين ديدار براي نخستين بار، ديدگاه‌هاي خويش درباره سينما را در فضايي صميمي و در حضور اهالي سينماي ايران که جمع متنوعي از کارگردانان ژانرهاي گوناگون سينمايي از قبيل اجتماعي، کمدي، دفاع مقدس، سياسي، جشنواره‌اي و... را شامل مي‌شدند، مطرح کرد.

مقايسه سينماي ايران با سينماي ‌هاليوود، مشکلات مديريتي سينما حدود و چگونگي مميزي در سينما، نحوه تعامل دولت با سينما و سينماگران، نقد عملکرد نهادهاي فرهنگي ـ هنري و به ويژه سينمايي، نقش سينما در رسيدن به اهداف استراتژيک و ضرورت حمايت جدي و اساسي دولت از سينماگران مباحثي است که در ديدار چهار ساعته سينماگران با دکتر احمدي نژاد مطرح شد و در اين برنامه تلويزيوني، علاوه بر پخش بيانات رئيس‌جمهور، بخش‌هايي از ديدگاه‌ها، انتقادات و پيشنهادهاي مطرح شده از سوي فيلمسازان حاضر در جلسه نيز پخش خواهد شد.
زمان دقيق پخش اين برنامه هنوز مشخص نشده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.