آخرین خبرازدواج‌ مجدد و پیوندهای نامتقارن ایرانیان در سایه آمارهای خاموش
1بازدید
۹

تجمع دانشجویان پزشکی مقابل وزارت بهداشت

تعدادی از دانشجویان رشته های پزشکی و دندانپزشکی در اعتراض به نحوه برگزاری آزمون و تبعیض در نمرات، امروز در مقابل ساختمان مرکزی وزارت بهداشت در شهرک قدس تجمع کردند.

به گزارش مهر، در این تجمع که همزمان شده بود با برگزاری مراسم رونمایی نسخه صفر 2 پزشک خانواده و همچنین اجلاس روسای دانشگاههای علوم پزشکی، نزدیک به 20 نفر از دانشجویان رشته های پزشکی و دندانپزشکی با سر دادن شعارهایی، اعتراض خودشان را به گوش مسئولان وزارت بهداشت رساندند.

نماینده دانشجویان معترض در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: 40 روز است که در مقابل ساختمان مجلس شورای اسلامی، ریاست جمهوری و وزارت بهداشت تجمع کرده ایم اما هنوز پاسخی از مسئولان وزارت بهداشت نگرفته ایم.

                    

وی در توضیح علت برگزاری این تجمع، گفت: در آزمونی که وزارت بهداشت برگزار کرد، چون عده زیادی از دانشجویان نمره لازم را کسب نکرده بودند، وزارت بهداشت به برخی از دانشجویان ارفاق کرد.

این دانشجوی معترض ادامه داد: همین مسئله و تبعیض وزارت بهداشت باعث شد تا نسبت به این موضوع اعتراض کنیم.

وی افزود: 330 تا 400 دانشجو نسبت به این موضوع اعتراض دارند اما وزارت بهداشت معتقد است که تعداد دانشجویان معترض 15 نفر است و برای گدایی نمره تجمع کرده اند!

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۱/۰۲/۰۳ ۱۲:۵۰

اعتراض لازم است چونکه راه میلیاردر شدن از همین آزمون می گذرد

ناشناس۱۳۹۱/۰۲/۰۳ ۱۲:۴۰

گویا امسال همه جا تقلب بوده. دکترای فنی مهندسی هم همینطور بود

ناشناس۱۳۹۱/۰۲/۰۳ ۱۰:۱۲

گدا بودن شرط اول زندگی در ایران است.

ناشناس۱۳۹۱/۰۲/۰۳ ۰۸:۳۴

تجمع به خاطر سخت بودن سوالها !!!واقعا خنده دار است!!به جاي ايمن كارها بهتر نيست بروند درسشان را بخوانند!

علی۱۳۹۱/۰۲/۰۳ ۰۸:۱۴

لطفا از نوشتن و گفتن دروغ به هر صورت پرهیز کنید چون دروغ منشا تمام بد بختی هاست .عکس را نگاه کنید و ادم ها را بشمارید مسلما افراد بیشاز 20 نفر هستند.

ناشناس۱۳۹۱/۰۲/۰۳ ۰۷:۴۰

چقد ذليلند اين دانشجويان!!!

ناشناس۱۳۹۱/۰۲/۰۳ ۰۶:۲۶

دانشجویان محترم به جای اعتراض بهتر است درس بخوانند. وزارت بهداشت نیز به جای پذیرش بدون حساب دانشجو بهتر است به فکر افزایش سطح آموزش پزشکی باشد

پويا۱۳۹۱/۰۲/۰۳ ۰۲:۲۹

بى خيال .

با سواد۱۳۹۱/۰۲/۰۳ ۰۱:۲۳

جمعی بی سواد تجمع کردن...

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.