آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1587بازدید

تلاش آمريكا براي در اختيار گرفتن تنگه هرمز

بر پايه توافقنامه نظامي امنيتي كشور عمان با ايران در زمان طاغوت، حراست و نظارت بر عبور و مرور در تنگه هرمز به طرف ايراني واگذار شده است.

تلاش آمريكا براي در اختيار گرفتن تنگه هرمز
هرچند بر پايه توافقنامه نظامي امنيتي كشور عمان با ايران در زمان طاغوت، حراست و نظارت بر عبور و مرور در تنگه هرمز به طرف ايراني واگذار شده است، اما نيروهاي نظامي آمريكايي با تلاش براي ساخت بزرگترين پايگاه نظامي خود در خليج فارس، قصد دارند در آينده‌اي نزديك اين برتري نظامي را از دست ايران خارج كنند.

به گزارش «تابناك»، بر اين اساس، نيروهاي آمريكايي در حال ساخت پايگاهي نظامي در منطقه «دباء» كشور عمان به مساحت حدود 15 هكتار هستند كه تا سال 2010 به بهره‌برداري خواهد رسيد.

كارشناسان نظامي معتقدند، با ايجاد اين پايگاه كليه عبور و مرور در تنگه هرمز قابل كنترل و رهگيري است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۰۸/۱۹ ۱۴:۰۶

مسئولين بايد كاملا هوشيارانه عمل كنند واين تنگه استراتژيك از دست نرود

ناشناس۱۳۸۷/۰۸/۱۹ ۱۰:۱۲

زماني كه برخي افراد استرات‍ژي هاي دفاعي و بازدارنده ج.ا.ايران را در مجالس عمومي افشا مي كنند آنوقت مثل حال بايد كلي هزينه كنيم تا نگذاريم آمريكا در تنگه مستقر شود.
ولي باز هم مي گويم بدانيد كه والله
« آمريكا هيچ غلطي نمي تواند بكند ».

ناشناس۱۳۸۷/۰۸/۱۹ ۰۸:۲۰

مادر مقابله با امريكا بايد مجهز به سلاح عقل وانديشه باشيم نه سلاح نظامي كه در مقايسه با آن تفريبا"هيچ است.

ناشناس۱۳۸۷/۰۸/۱۸ ۱۵:۴۵

سلام، این موضوع بسیار مهمی است و در این زمینه می بایست هشدار های لازم به دولت عمان داده شود.

ناشناس۱۳۸۷/۰۸/۱۸ ۱۰:۱۸

نباید به سادگی از کنار این مسئله گذشت ما هم باید نیروهایمان را در این تنگه تقویت نماییم

ناشناس۱۳۸۷/۰۸/۱۷ ۱۸:۰۰

به نظر بنده باید کشورمان سامانه های پر قدرت جنگ الکترونی برای از کار انداختن دستگاههای استراق سمع و راداری برای مقابله با آنها در جنوب راه اندازی کند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.