آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
4بازدید

نتایج کامل دیدارهای ليگ برتر انگليس

منچسترسيتي در چارچوب هفته سي و هفتم رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس با 2 گل از سد ميزبانش نيوكاسل گذشت. منچستريونايتد هم با همین نتیجه سوانسي را برد .

به گزارش  تابناک، هفته سي و هفتم رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس با انجام 6 ديدار پيگيري شد كه در مهم‌ترين آن‌ها تيم صدرنشين منچسترسيتي در يك بازي بسيار حساس با دو گل نيوكاسل را شكست داد و جاي خود را در صدر جدول مستحكم‌تر كرد.

در اين ديدار كه در سنت جيمز پارك برگزار شد جدال دو تيم در نيمه اول بدون گل به پايان رسيد اما در نيمه دوم بازيكنان منچسترسيتي با ارائه يك بازي كاملا هجومي در دقيقه 70 توسط يحيي توره به گل اول خود دست يافتند اما اين پايان كار نبود و در حالي كه همگان منتظر شنيدن سوت پايان بازي بودند توره در دقيقه 89 گل دوم خود و تيمش را به ثمر رساند و بازي با همان نتيجه به پايان رسيد تا شاگردان مانچيني تنها يك هفته باقي مانده به پايان رقابت‌ها با تفاضل گل بهتر نسبت به منچستريونايتد در صدر جدول قرار گيرند.

نتايج بازي‌ها

نيوكاسل صفر ـ منچسترسيتي 2

منچستريونايتد 2 - سوانسي صفر

استون ويلا يك ـ تاتنهام يك


بولتون يك ـ وست برومويچ صفر

فولام 2 ـ ساندرلند يك

ولور همپتون صفر ـ اورتون صفر

كوئينز پارك رنجرز صفر ـ استوك سيتي صفر

جدول رده‌بندي

1ـ منچسترسيتي 86 امتياز

2 ـ منچستريونايتد 86 امتياز 

3ـ آرسنال 67 امتياز

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.