آخرین خبرازدواج‌ مجدد و پیوندهای نامتقارن ایرانیان در سایه آمارهای خاموش
4بازدید
۰

مهلت پنج‌ساله‌ توليدكنندگان برای بازپرداخت اقساط

مجلس شوراي اسلامي براي حمايت از توليد و اشتغال مهلت پنج‌ ساله‌اي را براي بازپرداخت تسهيلات اعطا شده به توليدكنندگان، تعيين كرد.

به گزارش ايسنا، نمايندگان مجلس در ادامه جلسه علني نوبت صبح امروز (شنبه) و در ادامه بررسي جزئيات لايحه بودجه 91 در بخش درآمدي، بندي از لايحه را تصويب كردند كه بر اساس آن، به منظور حمايت از توليد و اشتغال، بانك‌ها و موسسات مالي و اعتباري دولتي داراي مجوز از بانك مركزي موظف شدند به درخواست متقاضي و پس از تاييد هيات مديره بانك، اصل و سود اعم از سود قبل و بعد از سررسيد تسهيلات ريالي يا ارزي سررسيد شده و معوقه پرداختي به اشخاص حقيقي يا حقوقي بابت فعاليت در امور توليدي صنعتي، معدني، كشاورزي و خدماتي را كه در بازپرداخت اقساط تسهيلات دريافتي به دلايل موجه دچار مشكل شده‌اند را براي يك بار و تا پنج سال تقسيط و از سرفصل مطالبات سررسيد گذشته و معوق خارج نمايند.

همچنين بر اين اساس مقرر گرديد كه با تاييد هيات مديره بانك‌ها، جريمه خسارت تاخير پس از تعيين تكليف تا آن زمان تا انجام تسويه حساب كامل مورد تاييد بانك يا موسسه مالي و اعتباري بخشيده شود.

طبق بند ديگر مصوبه مجلس در لايحه بودجه 91، كليه بانك‌ها موظف شدند تا پايان شهريور ماه مانده وجوه اداره شده و يارانه سود تسهيلات را كه تا پايان سال 89 از سوي بانك‌هاي عمل به متقاضيان پرداخت نگرديده است به حساب رديف درآمدي خاصي واريز كنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.