آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3410بازدید

تجميع کارت‏هاي اعتباري با کارت ملي هوشمند

ليالي تصريح کرد: کارت ملي هوشمند تلفيقي از کليه کارت‌هاي هوشمند اعم از کارت ملي، سوخت، بانکي و غيره است.

طرح کارت ملي هوشمند که تجميع تمام کارت‌هاي اعتباري است، در کارگروهي زير نظر وزارت کشور در حال بررسي است.

محمود ليايي، مديرکل دفتر برق و الکترونيک وزارت صنايع و معادن در گفت‌وگو با برنا با بيان خبر فوق گفت: هم‌اکنون کمتر کشوري به فناوري توليد اين کارت دست يافته است.

وي با بيان اين‌که وزارت صنايع متولي توليد کارت ملي هوشمند نيست گفت: کليه سياست‌گذاري‌هاي اين طرح توسط دولت و در کارگروه ويژه وزارت کشور صورت مي‌گيرد.

ليالي تصريح کرد: کارت ملي هوشمند تلفيقي از کليه کارت‌هاي هوشمند اعم از کارت ملي، سوخت، بانکي و غيره است.

وي با اشاره به واردات انواع کارت‌هاي مغناطيسي از خارج از کشور به ويژه چين، تصريح کرد: با وجود واردات کارت‌هاي هوشمند به صورت خام و با تنوع بالا تاکنون آمار دقيقي از ميزان واردات آن به ثبت نرسيده است.

وي ادامه داد: نياز کشوربه انواع کارت هوشمند اعم از انواع سيم کارت، کارت سوخت و ساير کارت‌هاي مغناطيسي و بانکي 200 ميليون عدد در سال است که تاکنون نيز مجوز توليد 200 ميليون عدد در کشور صادر شده است.

مديرکل دفتر برق و الکترونيک وزارت صنايع و معادن با اشاره به واردات بخش عمده واردات آزاد کارت‌هاي هوشمند از کشورهاي خارجي به ويژه چين گفت: در صورت تجميع توليدکنندگان داخلي درقالب سنديکا ضمن تأمين نياز 200 ميليون عددي داخل قادر به صادرات نيز خواهيم بود.

وي در ادامه بر جلوگيري از رقابت کاذب بين توليدکنندگان توليد کارت هوشمند تأکيد کرد و اظهار داشت: توليدکنندگان کارت هوشمند در کشور با تشکيل سنديکا و همکاري مشترک مي‌توانند به راحتي بازارهاي دولتي داخلي را در دست گيرند و حتي صادرات نيز در اين بخش داشته باشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۰۸/۱۹ ۰۹:۰۱

در تلويزيون ايران در اخبار نشان دادند كه در مالزي با يك كارت 35 كار انجام ميدهند درست مثل ما كه با 35 كارت يك كار انجام مي دهيم چرا چيزي را كه مي بينيد اگر خوب است از آنها كمك نمي گيريد؟

ناشناس۱۳۸۷/۰۸/۱۹ ۰۸:۰۴

کارت مترو را هم می نوشتی

ناشناس۱۳۸۷/۰۸/۱۸ ۱۵:۴۳

اميدوارم زودتر انجام شود.

ناشناس۱۳۸۷/۰۸/۱۸ ۱۴:۲۹

كارتهايي كه الان در كيف من هست از اين قراره:
1- گواهينامه موتور
2- گواهينامه خودرو
3- كارت بيمه خودرو
4- كارت شناسائي خودرو
5- كارت شناسائي موتور
6- كارت بيمه موتور
7- كارت پايان خدمت
8- كارت شناسائي محل كار
9- كارت ثبت ورود و خروج
10 - كارت اعتباري بانك ....
11- كارت اعتباري بانك ....
12- كارت اعتباري سوخت خودرو
13- كارت اعتباري سوخت موتور
14- كارت شناسايي ملي
15-كارت عضويت كتابخانه
16- كارت امور رفاهي سازمان
17 - كارت تلفن

خدا خيرتون بده به داد مردم برسيد

ناشناس۱۳۸۷/۰۸/۱۸ ۱۳:۲۹

بسيار طرح عاقلانه و منطقي است. در صورتيكه امكان تجميع تمام كارت ها در يك كارت با ضريب ايمني بسيار بالا فراهم شود كار بسيار بزرگي انجام شده

ناشناس۱۳۸۷/۰۸/۱۸ ۱۲:۱۲

انجام این پروژه در چه مرحله ای است ؟

ناشناس۱۳۸۷/۰۸/۱۸ ۱۲:۰۳

یعنی اگر یک کارت گم شد در حقیقت زندگی فرد رفته است ! سوخت بانک شناسنامه ...

ناشناس۱۳۸۷/۰۸/۱۸ ۱۱:۵۳

چرا یک کار تحقیق نشده و ازمایش نشده را به مردم قول میدهید ؟ اگر کشورهای دیگر که سالها در استفاده از کارتهای هوشمند از ما جلوترند این کار را نکرده اند لابد مشکلاتی دارد!! .

ناشناس۱۳۸۷/۰۸/۱۸ ۱۰:۳۹

یک کار هوشمندانه و کارشناسی است.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.