آخرین خبرعلیرضا تابش دبیر جشنواره فیلم فجر شد
1بازدید

دردسرسازی آثار نفیس یک زن نقاش

زن نقاش با ادعا‌های معاون یک سازمان سرشناس در برابر اتهام کلاهبرداری میلیونی قرار گرفت.
این زن هنرمند که کارشناس ارشد گرافیک است خود را بی‌گناه دانسته و می‌گوید در سناریوی یک پاپوش گرفتار شده‌است.

به گزارش ايران 9 اردیبهشت‌ماه سال جاری مرد جوان شیک‌پوشی به شعبه اول بازپرسی دادسرای منیریه تهران رفت و با ادعای این که معاون یک سازمان سرشناس است، گفت: حدود سه سال پیش با زن جوانی که کارمند سازمان بود، آشنا شدم، اما وی چند ماه بعد به دلیل نبستن قرارداد، بیکار شد. یک روز وی که خیلی نگران و پریشان بود، وارد دفترم شد و شروع به درددل کرد و از سرگذشت تلخش گفت. من هم از سر دلسوزی و به‌خاطر انسان‌دوستی برای این که وی در شرایطی سالم زندگی خود را بچرخاند همه کار کردم و با ارتباطی که داشتم، ‌‌اثر‌های هنری وی را به چند مرکز مختلف معرفی کردم تا بلکه وی بتواند از این طریق امرار معاش کند.

این مرد گفت: مدتی پیش پیامکی از طرف این زن هنرمند دریافت کردم مبنی بر این که نیاز به 5 میلیون تومان پول دارد. وقتی با وی تماس تلفنی گرفتم ادعا کرد که به خاطر آثارش از کسی 5 میلیون تومان پول قرض گرفته و حالا وی پولش را می‌خواهد و چون او قادر به پرداخت این میزان پول نیست مرد طلبکار حکم بازداشتش را گرفته است.

با توجه به آشنایی قبلی و از سر دلسوزی پنج میلیون تومان به وی دادم، اما این زن برای فرار از پرداخت بدهی‌اش هر بار بهانه می‌‌آورد و طفره می‌‌رود، احساس می‌کنم وی سرم کلاه گذاشته و خواستار بررسی‌‌های قضایی هستم.

با ادعا‌های این مرد، زن نقاش نیز پیش‌روی بازپرس ایستاد و در دفاع از خود گفت: اتهامات را نمی‌پذیرم، چراکه من 16 اثر نفیس به این مرد فروخته‌ام که ارزش آن بیش از 20 میلیون تومان است، این در حالی بود که وی تنها به من 5 میلیون تومان پول داده است!

وی افزود: این مرد می‌خواهد از مقام و موقعیت اجتماعی که دارد، سوءاستفاده کند و برای فرار از پرداخت 15 میلیون تومان دیگر که باید به من بدهد این توطئه‌چینی را کرده است.

زن هنرمند با ناراحتی گفت: من تا به امروز تنها به خاطر حفظ آبرو سکوت کرده‌ام، اما دیگر خسته شده‌ام و از وی به خاطر تهدید، توهین و تهمت شکایت دارم.

بنا به این گزارش، بازپرس پرونده با توجه به ادعا‌های متفاوت این زن و مرد در حال رسیدگی‌‌‌های تخصصی است تا گناهکار اصلی را ردیابی کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.